Storgatan 12A

Se alla bilder
ÖREBROBOSTADSRäTT2rok83kvm3.012kr/mån3.195.000kr

BESKRIVNING

Välkommen till en extraordinär bostadsrättslägenhet på Storgatan 12A som utgör själva definitionen av exklusivt boende. Med 83 kvadratmeter i toppskick och en planlösning som andas rymd och ljus, bjuder detta hem på en ojämförlig livsstil i hjärtat av Örebro.

Elegant Design med Fokus på Detaljer. Redan vid första anblicken förstår du att detta är en plats där ingen detalj har lämnats åt slumpen. Varje kvadratmeter är utformad med en förfinad estetik i åtanke. Den öppna planlösningen skapar en känsla av samhörighet i hela bostaden, med ett kök som smälter sömlöst samman med vardagsrummet och matplatsen. Här kan du njuta av ljuset som flödar in genom de stora fönstren och som förvandlar varje ögonblick till en upplevelse. Här finns också en terass att njuta av och blicka ut över takåsarna.

Lyxiga Material och Exklusiva Ytor. Denna bostad är en hyllning till kvalitet och elegans. Materialvalen är handplockade för att erbjuda en premiumupplevelse. Köket är utrustat med toppmodern teknik och exklusiva köksapparater, och badrummet är en spa-liknande oas med vackra detaljer och en rymlig dusch. Att bo här innebär att du lever i en historisk miljö med en hissnande utsikt över det majestätiska Örebro. Att se takåsarna badat i morgonsolen eller upplyst på kvällen är en upplevelse som aldrig förlorar sin charm. Varje dag påminner dig om stadens rika historia.

Det Bästa av Stadsboende. Läget är helt enastående. Med Järntorget runt hörnet har du omedelbar tillgång till en mångfald av restauranger med smaker från hela världen, trendiga butiker för shoppingentusiaster och mysiga caféer där du kan njuta av ditt morgonkaffe. Du kan strosa runt i kvarteren och upptäcka Örebros mångsidiga kulturscen och levande musik.

Enkla Resor och Förbindelser. För den som reser är livet bekvämt här. Tågstationen ligger på gångavstånd, och stadens välutvecklade bussnätverk gör det enkelt att utforska närliggande områden. Om du någonsin längtar efter huvudstaden är det möjligt att nå Stockholm på mindre än 2 timmar med tåg.

Storgatan 12A är inte bara en bostad, det är en livsstil. Det är den typen av plats som du stolt kallar ditt hem och där varje dag är en påminnelse om den vackra historien och den pulserande nutiden i Örebro.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  3 195 000 kr
  Bostadstyp
  Bostadsrättslägenhet
  Boarea
  83 kvm
  Antal rum
  2 rum & kök
  Avgift/månad
  3 012kr, Föreningen har individuell mätning & debitering av vatten samt el. Bostadsrättstillägget ingår i föreningens försäkring.
  Indirekt nettoskuldsättning
  1 159 099kr, Beräkningen av bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på uppgifter från bostadsrättsföreningens årsredovisning då föreningen på förfrågan inte tillhandahållit denna uppgift. Uträkning av föreningens nettoskuldsättning: Föreningens lån: 24 389 370kr + Övriga skulder: 91 667kr - Föreningens tillgångar (Kassa & Bank & Likvida medel): 969 902kr = 23 511 135kr Föreningens totala nettoskuldsättning är 23 511 135kr.
  Driftkostnad
  5 400kr
  Byggår
  1910

  DOKUMENT


  pdf-prospekt-storgatan-12a.pdf

  pdf-arsredovisning-2022-2023.pdf

  pdf-ar-2018-2019-underskriven-pdf.pdf

  pdf-stadgar-storgatan-tolv-pdf.pdf

  pdf-stadgar-brf-storgatan-tolv.pdf

  pdf-arsredovisning-brf-storgatan-tolv-21-22.pdf

 • Övrig Fakta

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  Bostadsrättslägenhet
  Byggnadsår
  1910
  Hiss
  Ja
  Våning
  5 av 5
  Uppvärmning
  Fjärrvärme

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  83 kvm 0 kvm
  Antal rum
  2 rum & kök

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Ekonomi
  Begärt pris: 3 195 000 kr
  Avgift: 3 012 kr/mån, Föreningen har individuell mätning & debitering av vatten samt el. Bostadsrättstillägget ingår i föreningens försäkring.
  Andel i föreningen: 4.93%
  Andel av årsavgift: 4.94%
  Driftskostnad
  5 400 kr
  Driftskostnad, varav
  VA: 1 500 kr
  Försäkring: 1 200 kr
  El: 2700 kr
  Beräknat antal pers: 1
  Kommentar
  Driftkostnaderna är uppskattade då de beror på ägarens egen förbrukning samt val av försäkringsbolag.

  ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


  Övriga utrymmen
  Det finns 1 st källarförråd per lägenhet.
  Det finns cykelplatser på innergård och cykelförråd i källaren.
  TV
  Fiber inkopplat (stadsnät), abb tecknas individuellt.
  Bredband
  Fiber inkopplat (stadsnät), abb tecknas individuellt.
  Bilplats
  Det finns totalt 13 st parkeringsytor
  Övrigt
  BRF Storgatan tolv är en äkta bostadsrättsförening i Örebro, Örebro som äger 1 fastighet med 31 bostadsrättslägenheter på adresserna Storgatan 12A, Storgatan 12B, och Storgatan 12C.
  Föreningen äger fastigheten ÖREBRO SKOLGÅRDEN 17
  Föreningen har en gemensam innergård samt några gemensamma balkonger mot innergården

BILDER