En komplett & fristående mäklare.


Vi är en fristående mäklarbyrå som startade 2016

Ambitionen från vår sida är att vårt första möte med dig som både köpare och säljare av bostad ska vara början på en lång och stark affärsrelation. Att skapa en relation som gör att du vill återkomma till oss igenom livets olika boendeformer – från första lägenheten centralt till den typiska familjevillan, och kanske tillbaka in till stan för att förvärva den där sekelskifteslägenheten med 3.05 i takhöjd.

Genom att vi är fristående kan vi ta alla beslut tillsammans med våra kunder och utforma bostadsaffären helt utifrån deras specifika förutsättningar.

Vi är med dig från start till mål i försäljningen av din bostad

Vi besitter idag en bred kunskap i området fastighetsförmedling. Alltifrån den lilla bostadsrätten till den stora gården. Kommersiell erfarenhet i kombination med bildande och ombildande av bostadsrättföreningar stärker vårt varumärke. Jurist, bostadsrättskonsult, professionell fotograf samt art director är alla anslutna till teamet.

Livet handlar till stor del om förtroende. Vi tänker alltid långsiktigt i våra affärsrelationer och det har visat sig vara den starkaste modellen.

Kontakta oss för en värdering av er bostad

Sälj med oss