Sälj med oss


Sälj med oss

Att sälja sin bostad är en mycket stor och omtumlande händelse som har stort avtryck i ens ekonomi. I denna stund är det såklart viktigt att känna förtroende för den mäklare man anlitar.

När ni kontaktar oss för en konsultation är vi därför mycket noga med att förklara processen med försäljningen, hur vi bäst går tillväga för just denna försäljning, vad som passar i området och vad som känns bra för er. I detta första möte lägger vi grunden för en lyckad försäljning och ett givande samarbete.

Nöjda kunder är inte bara mycket viktigt hos oss, utan ett faktum.

Bostaden syns där
köparen finns

Det finns en sak som är viktigare än nästan allt annat
när du ska sälja ditt hem: Marknadsföringen.

Vi på Lejons Mäkleri ser alltid till att presentera ditt hem på smakfullast möjliga vis. Vi annonserar med högsta kvalité vad gäller både fotografi- och filmupplevelser där köparen får möjligheten att uppleva bostaden till fullo, direkt på skärmen.
Möjligheten att bostaden säljs över internet är betydligt större med en högklassig presentation.
Med hjälp av stora satsningar inom marknadsföring på de marknadsledande digitala plattformarna, kan vi garantera att bostaden syns där din/er köpare finns.

Det är dyrt att marknadsföra din försäljning, och det vet våra kollegor i branschen. Kanske rekommenderar de dig att marknadsföra din bostad utan stylist, utan HD-film och utan maximal marknadsföring på sociala medier och Hemnet?
Vi vet av erfarenhet att det inte räcker om du vill få ut högsta möjliga marknadspris.
På Lejons Mäkleri erbjuder vi dig en förstklassig marknadsföring med allt vad det innebär. Vårt erbjudande tål att jämföras.

En lyckad försäljning baseras inte på tur. Ibland säger någon att vi haft tur när priserna når rekordnivåer, men vårt arbete är allt annat än lyckträffar. Bakom varje framgångsrik försäljning ligger hårt arbete och lång erfarenhet, stora nätverk och smarta val.