Full diskretion

Sälj diskret

På Lejons Mäkleri skräddarsyr vi en försäljning utifrån dina önskemål. Alla vill inte synas, och då är en underhandsförsäljning ett ypperligt alternativ. Att sälja den diskreta vägen innebär att marknadsföringen sker lågmält eller i vissa fall; inte alls. Den rätta köparen hittas via våra fastighetsmäklares personliga nätverk och kundregister. Underhandsförsäljningar sätter våra mäklare på prov där utmaningen blir att hitta rätt köpare till ditt hem och dessutom få dem att acceptera rätt pris, utan andra budgivare.

För vissa uppdrag innebär det att ditt hem inte syns överhuvudtaget. För andra annonseras inte bostaden på Hemnet och för vissa sker annonseringen exklusivt på vår svenska hemsida. Möjligheterna är lika många som våra uppdragsgivare.

På Lejons Mäkleri har vi arbetat med den här typen av försäljning under lång tid. Våra väl utvecklade nätverk i kombination med vårt kontinuerligt uppdaterade kundregister gör att vi känner oss säkra på att hitta din rätta köpare. Resultaten av våra underhandsförsäljningar berättar vi gärna om –  mellan fyra ögon.

Vi har nu skapat Lejons Underhand, en exklusiv portal endast för underhandsförsäljning. Du kan enkelt skapa konto på länken nedan.