Olsnäs Nyåkersgattu 3

Se alla bilder
LEKSANDFRITIDSHUS4rok86kvm2.545.000kr

BESKRIVNING

Välkommen till sagolikt vackra Olsnäs, där somrarna är som allra vackrast! Nu har du möjligheten att förvärva ett exklusivt åretruntboende med en hög standard, byggt år 2011. Denna pärla ligger vid Siljans strand, bara en kort promenad på cirka 400 meter bort till de vackra badstränderna och den mysiga småbåtshamnen där en båtplats kan övertas. Här kan du njuta av underbara familjedagar i den idylliska dalamiljön och sedan återvända till ett modernt och kvalitativt boende.

Olsnäs erbjuder en mängd fantastiska möjligheter för en aktiv fritid. Endast 200 meter bort hittar du den välrenommerade Olsnäsgården, där många vackra bröllop och härliga festligheter har ägt rum. Dessutom finns ett vackert 6 kilometer långt motionsspår precis intill stugan, perfekt för morgonjoggaren som vill njuta av en frisk löprunda.

Timmerhuset, byggt 2011, håller absolut högsta standard. Med vattenburen golvvärme, helkaklat badrum och en energisnål Nibe-panna kan du förvänta dig låga driftskostnader och optimal komfort året runt. Den vackra och värmefyllda kaminen skapar en mysig atmosfär. Luft/luft värmepump är installerad vilket är uppskattat under varma sommardagar då man kan njuta av behaglig ”kyla”.
Huset erbjuder tre sovrum och generösa sällskapsytor, perfekt för att umgås med familj och vänner. Den välskötta tomten sträcker sig över hela 1 450 kvm och erbjuder gott om utrymme för lek och avkoppling.

Olsnäs har även en mängd natursköna och underbara aktiviteter att erbjuda. Här finner du en lugn vik som passar utmärkt för paddling, SUP, kanot och roddbåt. Det finns vackra promenadstråk, skogar som bjuder in till svampplockning och bärplockning, samt Granberget med utförsåkning och längdskidåkning endast 12 km bort. Dessutom har du Romme Alpin och Orsa Grönklint inom bekvämt räckhåll på drygt en timmes avstånd.

Närheten till populära attraktioner som Mora, Rättvik och Tällberg ger dig en mängd spännande utflyktsmål att utforska. Golfentusiaster kan glädjas åt närheten till Leksand golfklubb och Sollerön golfklubb, båda belägna inom 24 km. För de som föredrar att spela padel finns ett padelcenter i Leksand.

Denna fantastiska fastighet erbjuder även en egen ingång till ett förråd samt en separat bod på cirka 9 kvm. Här finns allt du behöver för att leva det liv du drömt om.

Tveka inte att kontakta Albin Andersson för att få mer information om denna unika möjlighet att förvärva ditt drömboende i sagolika Olsnäs. Välkommen till ditt nya hem!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  2 545 000 kr
  Bostadstyp
  Åretrunt Fritidshus
  Boarea
  86 kvm
  Tomtarea
  1450 kvm
  Antal rum
  4 rum & kök varav 2 sovrum
  Driftkostnad
  29 760kr
  Byggår
  2011

  DOKUMENT


  pdf-prospekt-olsnas-nyakersgattu-3.pdf

 • Övrig Fakta

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  Åretrunt Fritidshus
  Byggnadsår
  2011
  Uppvärmning
  Vattenburen golvvärme via Nibe panna luft-luft värmepump och kamin
  Byggnadssätt
  Grundläggning: Betongplatta
  Stomme: Trä
  Fasad: Trä
  Fönster: 3-glas
  Bjälklag: Trä
  Tak: Betongpannor
  Utv plåtarbete: Lackerad plåt
   
  Fastighetsbet.
  Björken 218:2

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  86 kvm 16 kvm
  Antal rum
  4 rum & kök varav 2 sovrum

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Fritidshus
  Ekonomi
  Begärt pris: 2 545 000 kr
  Driftskostnad
  29 760 kr
  Driftskostnad, varav
  Uppvärmning: 13 000 kr
  VA: 2 617 kr
  Renhållning: 2 868 kr
  Sotning: 600 kr
  Försäkring: 2 949 kr
  El: 6526 kr
  Beräknat antal pers: 3
  Kommentar
  El - uppvärmning och hushållsel: beräknad årsförbrukning 14.464 kWh/år
  Taxeringskod
  220, Småhusenhet, bebyggd
  Taxeringsvärde
  1 501 000 kr
  Pantbrev
  5 stycken på totalt 1 955 000 kr
  Tomt
  Areal: 1 450 kvm
  Typ: Lantligt läge
  Vatten/avlopp
  Djupborrad brunn 2008 Enskilt avlopp Minireningsverk 2008
  Servitut etc.
  Gemensamhetsanläggning: Leksand Hjulbäck GA:5 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Leksand Olsnäs GA:1 ändamål: Vägar, Grönområden, Bad och/eller båtanläggning, Övrigt

VIDEO

BILDER

PLANRITNINGAR