Hasselvägen 1

Se alla bilder
HALLSBERGKOMMERSIELLTTotalareal: 11.051kvm12.900.000kr

BESKRIVNING

Härlig fastighet i fantastiskt vackert läge och detaljplanelagd möjlighet till nybyggnation säljs genom överlåtelse av aktier i befintligt aktiebolag.

Fastighet med naturskönt och högt läge i samhället. Belägen i Hallsbergs tätort- Stocksätter- med ca 1,2 km till centrum. Omgivningen är parkområde samt blandad bebyggelse för boende. På fastigheten finns 2 st byggnader uppförda med en total lokalarea på ca 2 000 kvm. Detaljplanen ger möjlighet till kontor eller bostäder i de två befintliga huskropparna som möjlighet att bygg ny stor byggnad.

En som är byggd på 30-talet i 3 plan varav ett sutterängplan. Hyrs idag av Region Örebro Län. Det finns även en byggnad i vinkel byggd på 50-talet i 2 plan varav ett i sutteräng. Ett tredje hus är tillåtet att bygga enligt detaljplanen.

ÖVRIG INFORMATION

ÖVRIGT: Fastigheten tillhör idag Hasselhuset AB och det är alltså aktierna i bolaget som försäljs. Inget avdrag kommer att göras för latent skatteskuld, vilket ska vara i åtanke då bud lämnas vid budgivningen. Vid full uthyrning var de årliga intäkterna ca 1,8 mnkr och driftkostnaderna ca 0,37 mnkr dvs en vinst på ca 1,43 mnkr/år.

Fastighet med naturskönt och högt läge i samhället. Belägen i Hallsbergs tätort- Stocksätter- med ca 1,2 km till centrum. Omgivningen är parkområde samt blandad bebygelse för boende. På fastigheten finns 2 st byggnader uppförda med en total lokalarea på ca 2 000 kvm. En som är byggd på 30-talet i 3 plan varav ett sutterängplan. Hyrs idag av Region Örebro Län. Det finns även en byggnad i vinkel byggd på 50-talet i 2 plan varav ett i sutteräng. Denna del är idag ledig.

TILLTRÄDE: enligt överenskommelse
DRIFTSKOSTNAD: 240 000 kr/år
PRIS: 12 900 000 kr
PRISINFORMATION: Säljs genom Budgivning till högstbjudande. Budgivning kommer hanteras av extern mäklarbyrå.
HYRESINTÄKTER: 960 000 kr/år

FASTIGHETSBETECKNING: Hallsberg Hasselbacken 1
PLANLÖSNING: På fastigheten finns 2 huskroppar som är ihopbyggda. Båda huskropparna är byggda i sutteräng. Den äldre delen är i 3 våningsplan och är byggd som sjukhem men används idag som kontor. Den nyare delen är byggd som vårdcentral och är ombyggd och anpassad för hem till unga (sk HVB-hem).

Byggår: 1930/1950

Renoveringsår: 2016

Grund: undergrund

Stomme: lättbetong och trä

Bjälklag: gjutna

Fasad: puts och fasadtegel

Tak: Tegeltak och betongplattor

Fönstertyp: 2-glas kopplade/?

Ventilation: 2 st FTX-aggregat

Vatten/avlopp: Kommunalt

Uppvärmning: Fjärrvärme

Hiss: Ja. Finns i "sjukhems"-delen

OMGIVNING/NATUR: Vacker och lugn parkmiljö i anslutning till hembygdsgården och Werners backe.
FÖRETAG I NÄRHETEN: Fastigheten ligger i centrala Hallsberg men i lugn miljö, men vacker utsikt, då den ligger på en platå.
PARKERINGSMÖJLIGHETER/GARAGE: På fastigheten finns ca 35 parkeringar, i övrigt finns goda möjligheter att parkera inom närområdet.
NÄRSERVICE: Ligger ca 300 meter från mataffär och restauranger

BEKVÄMLIGHETER

Besöksparkering
x Cykelrum
x Dusch
x Elbilsplatser
x Fiberanslutning
x Kök/pentry
x Konferens
x Kundparkering
x Mötesrum
x Omklädningsrum
x Parkering
x Terrass
x WC

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

BILDER