Termikgatan 49A

Se alla bilder
ÖREBROBOSTADSRäTT2rok53kvm3.484kr/mån1.695.000kr

BESKRIVNING

TOPPMODERN - TRE TERASSER - BILPOOL - BASTU!

Välkommen till denna fantastiska 2:a belägen i en av Södra Ladugårdsängens mest eftertraktade föreningar! Med en yta på 53 kvadratmeter och en takhöjd på 2.7 meter är denna lägenhet ett drömhem för den moderna och stilmedvetna köparen.

Lägenheten är ljus och fräsch med stora fönster som bjuder in naturligt ljus. Den är smakfullt inredd med en modern touch och har ett fullt utrustat kök med alla bekvämligheter för den som gillar att laga mat. Det kaklade badrummet är utrustat med en kombimaskin för tvätt och tork och har en stilren design.

Föreningen är en dröm för den som vill ha extra utrymme för sociala aktiviteter. Här finns inte mindre än 3 takterasser där du kan njuta av solen och en härlig utsikt över golfbanan. Dessutom har föreningen ett orangeri, en bastu, en bilpool där du ej behöver ha egen bil utan smidigt hyra föreningens bil när du behöver handla, en cykellounge och garageplatser för den som vill ha extra bekvämligheter. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, 100 Mbit/s bredband, fast avgift för IP-telefoni samt bostadssrättstillägg.

Läget är oslagbart med närhet till både grönområden och stadens puls. Här kan du njuta av en härlig promenad längs med vattnet eller ta en kort cykeltur till city. Med närhet till både kommunikationer och shopping blir detta hem den perfekta basen för den som vill ha allt inom räckhåll.

Sammanfattningsvis är denna ljusa och moderna 2:a en unik chans att skapa ditt drömhem i en av Södra Ladugårdsängens hetaste föreningar. Välkommen hem till en plats där du kan koppla av och njuta av allt som livet har att erbjuda!

Varmt välkommen att kontakta Emelie för mer information och boka en privatvisning för att uppleva bostaden på plats!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  1 695 000 kr
  Bostadstyp
  Bostadsrättslägenhet
  Boarea
  53 kvm
  Antal rum
  2 rum & kök
  Avgift/månad
  3 484kr, I månadsavgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, TV (Telia, paket: Lagom) & bredband (Telia 100/100) samt bostadsrättstillägg.
  Indirekt nettoskuldsättning
  774 938kr, Vi saknar uppgifter på om andelstalet vi har beräknat nettoskuldsättningen på avser andel av årsavgift eller insats.
  Driftkostnad
  4 800kr
  Byggår
  2019

  DOKUMENT


  pdf-brf-sodra-ladugardsangen-1-2022-ar.pdf

  pdf-infoblad_-undersokningsplikt-17.pdf

  pdf-arsredovisning-1-1.pdf

  pdf-stadgar-1-1.pdf

  pdf-brf-sodra-ladugardsangen-1-2021-komplett.pdf

  pdf-stadgar-brf-sodra-ladugardsangen-1-pdf.pdf

 • Övrig Fakta

  NÄROMRÅDE


  Omgivningen har ett rikt utbud bestående av natur- och rekreationsområden, golfbana, racketcentrum, badanläggning, gymanläggning, motionsspår och naturreservat. Sammantaget ger detta området en grön och aktiv prägel där cyklister och gåendes villkor kommer att prioriteras. Utmärkande för området blir sammanhängande gröna innergårdar, högklassig vardagsarkitektur, inordnade aktivitetsytor och en mångfald av boendealternativ.
  Örebro är en av de snabbast växande kommunerna i Sverige. Idag är vi omkring 143 000 invånare och ökar med cirka 2 000 personer per år. Det betyder att bostadsbehovet är stort och Södra Ladugårdsängen är ett av många projekt som genomförs för att utveckla Örebro och tillgodose vårt behov av bostäder.
  Närservice
  Coop Ladugårdsängen och Ica Maxi Universitetet med brett utbud och generösa öppettider.
  I området finns även hamburger- och susirestaurang samt pizzeria. Längs Karlsdalsallén finns förutom matservice även florist och solarium.

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  Bostadsrättslägenhet
  Byggnadsår
  2019
  Hiss
  Ja
  Våning
  2 av 5
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Byggnadssätt
  Fönster: 3-glas
   

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  53 kvm 0 kvm
  Antal rum
  2 rum & kök

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Ekonomi
  Begärt pris: 1 695 000 kr
  Avgift: 3 484 kr/mån, I månadsavgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, TV (Telia, paket: Lagom) & bredband (Telia 100/100) samt bostadsrättstillägg.
  Andel i föreningen: 1.26%
  Andel av årsavgift: 1.26%
  Driftskostnad
  4 800 kr
  Driftskostnad, varav
  Försäkring: 1 200 kr
  El: 3600 kr
  Beräknat antal pers: 1
  Allmänt
  Förråd tillhör lägenheten och finns på samma våningsplan som lägenheten!

  ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


  I föreningen finns en cykellounge med cykeltvätt samt laddstation för elcykel-batteri. Garage i källaren med 30 bilplatser som kan hyras för 1 040 kr/mån. Kösystem tillämpas. Föreningen har även 2 elbilar som kan hyras av bostadsrättsinnehavaren, 50kr i startavgift därefter 10kr/påbörjad timme.
  Nytänkande bostadsrättsförening med solceller som bidrar till föreningens låga driftkostnader.

  I föreningen finns tre stora takterrasser varav den ena med ett väl tilltaget, inglasat uterum, odlingslådor och relax med bastu samt två duschrum finns också att nyttjas av bostadsrättsinnehavarna.
  TV & bredband
  Telia triple play ingår i avgiften.
  Parkering
  Garage finns i källaren 1 040 kr/mån. Separat kö tillämpas.

BILDER

PLANRITNINGAR