Termikgatan 23D

Se alla bilder
ÖREBROBOSTADSRäTT2rok56kvm4.706kr/mån1.650.000kr

BESKRIVNING


En ljuvlig tvåa med alla rätt finns äntligen till salu på Termikgatan 23 D i Södra Ladugårdsängen. Bostadsrätten har alla rätt då den dels är välplanerad med generösa ytor i alla rum samt att sovrummet står i norrläge och vardagsrummet i söderläge vilket gör att sovrummet är svalt om dagarna och att övriga lägenheten får ett rikligt ljusinsläpp från morgon till eftermiddag. Lägenheten upplevs större med tanke på skiljeväggen mellan vardagsrum och kök vilket möjliggör för en optimal plats för TV:n. Det extraordinära med bostaden är utsikterna som ges i såväl vardagsrummet som sovrummet, i vardagsrummet mot ängarna och i sovrummet där utgången till den insynsskyddade balkongen med utsikt mot den rofyllda innergården.

Bostadsrätten är en del av bostadsrättsföreningen BRF Gripen 1. I avgiften ingår bredband (1 000/1 000 mbit/sek), TV-paket från Telia samt vattenburen uppvärmning via fjärrvärme. Lägenheten har egen elanslutning från Eon Elnät och medlemmen tecknar själv elavtal med valfri leverantör. Bostadsrätten har individuell mätning av kall- och varmvatten vilket innebär att medlemmen endast debiteras för den faktiska mängd vatten som används. Till bostadsrätten hör ett låsbart förråd till och det finns även möjlighet att hyra extra förrådsutrymme via föreningen i mån av plats. Avseende parkering finns möjlighet att stå i kö till föreningens parkeringsplatser samt att hyra av andra parkeringsvärdar.

Området ligger två kilometer från centrala Örebro vilket ger dig som boende närhet till citys utbud, idrottsanläggningar och naturområden. Närmaste livsmedelsbutiker är Coop 300 meter bort och ICA Maxi två kilometer bort. I nära anslutning till föreningen finns även flertalet förskolor och grundskolor samt gym, golfbana och simhall. Det som gör området extra trivsamt är de stora grönområdena som består av flertalet lek- och grillplatser, promenad- och motionsspår samt utegym och för att inte nämna Sörbybacken som på toppen ger en magisk utsikt över bostadsområdet.

Välkommen att kontakta Albin för mer information!

VISNINGAR

Lördag 11 Maj
Bokad visning, maila albin@lejonsmakleri.se för att anmäla dig. Välkommen!
Söndag 12 Maj
Bokad visning, maila albin@lejonsmakleri.se för att anmäla dig. Välkommen!
 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  1 650 000 kr
  Bostadstyp
  Lägenhet
  Boarea
  56.1 kvm
  Antal rum
  2 rum & kök
  Avgift/månad
  4 706kr, Inkl. värme, bostadsrättstillägg, Telias tv-paket Lagom, bredband och ip-telefoni. Föreningen tillämpar individuell mätning av kallt och varmt vatten samt el för vardera lägenhet.
  Indirekt nettoskuldsättning
  645 607kr, Beräkningen av bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på uppgifter från bostadsrättsföreningens årsredovisning då föreningen på förfrågan inte tillhandahållit denna uppgift. Uträkning av föreningens nettoskuldsättning: Föreningens lån: 61 820 036kr - Föreningens tillgångar (Kassa & Bank & Likvida medel): 2 924 991kr = 58 895 045kr Föreningens totala nettoskuldsättning är 58 895 045kr. Uppgifterna baseras på föreningens årsredovisning för 2022/2023.
  Driftkostnad
  8 412kr
  Byggår
  2018

  DOKUMENT


  pdf-1169715-deklaration.pdf

  pdf-arsredovisning-2022-2023-med-forsattsbla.pdf

  pdf-stadgar_2022-11-01.pdf

  pdf-arsredovisning-1.pdf

  pdf-stadgar-1.pdf

  pdf-energideklaration-1.pdf

 • Övrig Fakta

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  Lägenhet
  Byggnadsår
  2018
  Hiss
  Ja
  Våning
  4 av 6
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Byggnadssätt
  Fönster: 3-glas
   

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  56.1 kvm 0 kvm
  Antal rum
  2 rum & kök

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Ekonomi
  Begärt pris: 1 650 000 kr
  Avgift: 4 706 kr/mån, Inkl. värme, bostadsrättstillägg, Telias tv-paket Lagom, bredband och ip-telefoni. Föreningen tillämpar individuell mätning av kallt och varmt vatten samt el för vardera lägenhet.
  Andel i föreningen: 1.0962%
  Driftskostnad
  8 412 kr
  Driftskostnad, varav
  VA: 1 500 kr
  Försäkring: 912 kr
  El: 6000 kr
  Kommentar
  Driftkostnaderna är uppskattade då nuvarande ägare ej bor i lägenheten fullt ut.

  ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


  Föreningen har individuell mätning av el och vatten. Lägenheterna preliminärdebiteras varje månad, men betalar endast sin egen förbrukning.
  Förråd i källarplanet och/eller invändigt i lägenheterna.
  Cykelparkering och cykelrum i markplan även i källaren.
  TV & bredband
  Telia baspaket Lagom ingår med 28 TV-kanaler, telefoni via bredband där den fasta avgiften ingår och 10/10 mbits bredbandsanslutning. Fler kanaler och snabbare bredband kan väljas till.
  Övrigt
  I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med sina 84 lägenheter. Med närhet till bl.a. centrum, mataffärer, gym, racketcenter, grönområden, golfbana och universitet. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen.

BILDER

PLANRITNINGAR