Storgatan 10A

Se alla bilder
ÖREBROKOMMERSIELLT

BESKRIVNING

Möjligheten att bosätta sig i denna klassvåning där stadspulsen endast är 50 meter bort. Slottet är närmaste granne och man kan enkelt tas sig till kommunikativt via tåg, buss och bil då centralstationen ligger ett stenkast bort.

Storslagen entré till huset med grind för en trygg miljö för medlemmarna. Bostaden nås via hiss och man möts av en nyrenovering av mycket hög kaliber där sekelskifteskänslan är påtaglig välbevarad. Ståtlig takhöjd och stora fönsterpartier både mot gatan och innergården. Kök från HTH med exklusiv bänkskiva och vitvaror i modern ton med bl.a. vinkyl. 5 rok varav vardagsrummet har en otrolig rymd och minst sagt generöst ljusinsläpp. Badrum med kakel, klinker från Bricmate med golvvärme för optimal komfort. WC i anslutning till ena sovrummet/kontoret.

Trivsam balkong mot den lugna och fridfulla innergården.

Bostadsrättsföreningen BRF 10 bildades 2016 och har genomgått en storslagen renovering där både lägenheter och övriga utrymmen bevarade sin äldre charm. Brf Tio innefattar 27 st lägenheter mitt i centrala Örebro som totalrenoverats under 2015/2016.

Hjärtligt välkommen att kontakta Lejon för mer info.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

BILDER