Storgatan 10A

Se alla bilder
ÖREBROBOSTADSRäTT2rok66kvm4.023kr/mån2.995.000kr

BESKRIVNING

Ett Hem att Drömma om - Storgatan 10a, Örebro
Välkommen till detta enastående hem på Storgatan 10a, en adress som inte bara representerar en plats att bo, utan en livsstil att omfamna. Med 66 kvadratmeter av välsignad boendeyta, två rymliga rum och en design som kombinerar tidlös elegans med modern bekvämlighet, är detta en bostad som bokstavligen omdefinierar begreppet hem.

Exklusiv Sekelskiftescharm:
Bostaden har bevarat sitt sekelskiftesursprung på ett sätt som för tankarna till en svunnen era av elegans och hantverksskicklighet. Detaljer som stuckatur och tidstypiska sekelskiftesdetaljer från 1911 andas liv i varje rum. Dessa unika inslag förhöjer charmen och ger ett autentiskt intryck som är svårt att hitta någon annanstans.

Öppen Planlösning för Samvaro:
Här är köket och vardagsrummet sammansmälta i en öppen planlösning som inte bara skapar rymd utan även en atmosfär av gemenskap. En generös köksö med plats för barstolar längs ena sidan erbjuder en praktisk och social yta för matlagning, måltider och samtal. Detta är platsen där familj och vänner naturligt samlas.

En drömliknande Oas:
Sovrummet är rymligt och genomtänkt, med gott om förvaringsmöjligheter för att hålla din tillvaro organiserad och snygg. Badrummet är en dröm i sig själv, med moderna och lyxiga detaljer som gör din morgonrutin till en fröjd. Helkaklat och välutrustat, det är en plats att koppla av och återhämta sig.

Läge och Livsstil:
Detta hem ligger bokstavligen i första parkett intill Örebro Slottet, vilket ger en hisnande utsikt och en atmosfär som påminner om historiska tider. Runt hörnet hittar du charmiga kvarter vid Järntorget, där restauranger, shopping, caféer och närbutiker samsas. Livet är enkelt här med tågstationen och stadens bussnätverk inom ett stenkast, och du kan smidigt resa till Stockholm på under 2 timmar med tåg.

Ett Hem att Äga:
Nu har du chansen att äga denna exklusiva bostad med alla detaljer du någonsin drömt om. Storgatan 10a representerar mer än bara en bostad; det är en livsstil, en möjlighet att bo i historiens skugga och samtidigt omfamna modern komfort och bekvämlighet.

Så varför vänta? Kontakta oss omedelbart för att få mer information eller boka en visning. Det här är din möjlighet att förverkliga din dröm om ett unikt hem vid Örebro Slott.

Kontakta Dino Dobric för mer information!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Bostadstyp
  Bostadsrättslägenhet
  Boarea
  66 kvm
  Antal rum
  2 rum & kök
  Avgift/månad
  4 023kr, Ingår i avgiften: Värme & Vatten / Tillkommer gör: El & Bredband tillkommer.
  Indirekt nettoskuldsättning
  983 531kr, Beräkningen av bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på uppgifter från bostadsrättsföreningens årsredovisning då föreningen på förfrågan inte tillhandahållit denna uppgift. Uträkning av föreningens nettoskuldsättning: Föreningens lån: 32 596 180kr + Övriga skulder: 121 899kr - Föreningens tillgångar (Kassa & Bank & Likvida medel): 785 253kr = 31 932 826kr Föreningens totala nettoskuldsättning är 31 932 826kr.
  Byggår
  1911

  DOKUMENT


  pdf-arsredovisning-arsredovisning-2022-r.pdf

  pdf-pdf-stadgar-brf-trio.pdf

  pdf-pdf-arsredovisning-arsredovisning-2021-u.pdf

 • Övrig Fakta

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  Bostadsrättslägenhet
  Byggnadsår
  1911
  Hiss
  Ja
  Våning
  3 av 5

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  66 kvm 0 kvm
  Antal rum
  2 rum & kök

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Ekonomi
  Begärt pris: 2 995 000 kr
  Avgift: 4 023 kr/mån, Ingår i avgiften: Värme & Vatten / Tillkommer gör: El & Bredband tillkommer.
  Andel i föreningen: 0.03011%
  Andel av årsavgift: 3.08%

  ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


  Brf Tio innefattar 27 st lägenheter mitt i centrala Örebro som totalrenoverats under 2015/2016
  TV & bredband
  Fiber indragen.

BILDER