Rundstigen 3A

Se alla bilder
ÖREBROVILLA7rok255kvm8.250.000kr

BESKRIVNING

Arkitektritad premiumvilla under uppbyggnad om hela 255 kvm för den moderna barnfamiljen med höga krav på sin boendemiljö. Exklusivt läge intill Universitetet med en kort cykeltur till centrumkärnan. Här kommer ett hus med allra högsta standard uppföras som passar den kräsne! Huset kommer stå färdigt inom 6 månader. Bergvärme, Exklusivt kök från HTH med stor tillhörande kvartskompositskiva i såväl köksö som kök. Appen plejd där du kan styra hela huset via telefonen. Måttanpassad klädvård genomgående i hela huset. Påkostade materialval av högsta kaliber. Möjlighet finns för en köpare att påverka husets interiör och sätta sin personliga prägel.

Skafttomt med helt privat och ostörd baksida som vetter mot den grönskande allmänningen där byggnation inte finns i planerna för familjen att koppla av på. Spabadet på baksidan är optimal att avnjuta fredagen med ett glas vin eller en kall öl. Huset består av hela 5 sovrum där samtliga är väl tilltagna. Masterbedroom uppmäter hela 22,5 kvm med inkluderat dressingroom med måttanpassad klädvård om 11 kvm och 11 kvm lyxigt badrum med bubbelbadkar och dubbla handfat. Stort allrum om hela 35 kvm på övervåningen för familjen att samlas i och njuta av en långfilm. Kök och vardagsrummet är integrerat och uppmäter hela 80 kvm med plats för de stora bjudningarna. Här kan storhelger och födelsedagar firas med släkt och vänner utan att det någonsin upplevs trångt. Gigantisk köksö att umgås kring när middagen lagas. Stor inglasad vinterträdgård om 15 kvm för den som vill sätta sig och slappna av med en bok efter en hård arbetsdag. Rymlig tvättstuga med tillhörande badrum med dubbeldusch. Ett sovrum i bottenplan som även fungerar utmärkt som gästrum alt kontor.

Installerad laddstolpe för den som kör elbil att ladda hemma. Energieffektiv ledbelysning både invändigt och utvändigt. Designfönster i 3-glas med lågt u-värde. Fiber installerat!

Huset värms upp av en effektiv bergvärme med vattenburen golvvärme för optimal komfort och extremt låg driftkostnad. FTX ventilationen tar vara på den varma luften och återvinner den i kombination med luften i villan är behaglig.

Kontakta Lejon för mer info om processen.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  8 250 000 kr
  Bostadstyp
  2-plansvilla
  Boarea
  255 kvm
  Tomtarea
  803 kvm
  Antal rum
  7 rum & kök varav 5 sovrum
  Driftkostnad
  21 000kr
  Byggår
  2021

  DOKUMENT


  Inga dokument

 • Övrig Fakta

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  2-plansvilla
  Byggnadsår
  2021
  Uppvärmning
  Bergvärme
  Byggnadssätt
  Grundläggning: Betongplatta
  Stomme: Trä
  Fasad: Järnvitriol
  Fönster: 3-glas
  Bjälklag: Trä
  Tak: Plåt
  Utv plåtarbete: Lackerad plåt
   
  Fastighetsbet.
  Bäcksjön 11

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  255 kvm 0 kvm
  Antal rum
  7 rum & kök varav 5 sovrum

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  1-familjs friliggande villa
  Ekonomi
  Begärt pris: 8 250 000 kr
  Driftskostnad
  21 000 kr
  Driftskostnad, varav
  Uppvärmning: 10 000 kr
  VA: 4 500 kr
  Renhållning: 1 500 kr
  El: 5000 kr
  Beräknat antal pers: 4
  Kommentar
  Uppskattad driftkostnad där energiberäkningen ger extremt låga värden.
  Tomt
  Areal: 803 kvm
  Typ: Trädgårdstomt
  Vatten/avlopp
  Kommunalt VA

BILDER

PLANRITNINGAR