Pionjärgatan 12

Se alla bilder
ÖREBROBOSTADSRäTT1rok29kvm2.634kr/mån1.195.000kr

BESKRIVNING

Äntligen saluförs en centralt belägen lägenhet som lämpar sig perfekt för en student eller som lyxig övernattningslägenhet. Med låg boendekostnad där alla bekvämligheter finns på plats. Något som verkligen sticker ut är den fantastiska inglasade uteplatsen med stort utrymme. Här kan man bjuda in både familj och vänner på middagar under både sommarhalvåret och sent in på våren.

Ett rum och kök där planlösningens kvadratmeter är välplanerade och vi bjuds på praktisk hall med klinkers, kök med gott om förvaring, utöver detta så erbjuds även ett utrymme för placering av säng. Helkaklat badrum med elburen golvvärme, Kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Här bor man i en modern och bra planerad lägenhet med city några minuters gångväg bort. Det är trots det ett lugnt och vackert område som ligger granne med naturreservatet Rynningeviken, ett familjärt område med mycket bra läge och många vackra strövområden!
Flera matbutiker inom gångavstånd, gym, busshållplats, motionsspår och universitetssjukhus. Förskolor och grundskolor finns i det barnvänliga området.

Varmt välkommen att kontakta Erik Lejon för vidare info om processen!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  1 195 000 kr
  Bostadstyp
  Flerbostadshus
  Boarea
  28.5 kvm
  Antal rum
  1 rum & kök
  Avgift/månad
  2 634kr,
  Indirekt nettoskuldsättning
  477 512kr, Beräkningen av bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på uppgifter från bostadsrättsföreningens årsredovisning då föreningen på förfrågan inte tillhandahållit denna uppgift. Uträkning av föreningens nettoskuldsättning: Föreningens lån: 120 198 536kr - Föreningens tillgångar (Kassa & Bank & Likvida medel): 2 535 606kr + Övriga kortfristiga fordringar 20 076kr = 117 642 854kr Föreningens totala nettoskuldsättning är 117 642 854kr. Uppgifterna baseras på föreningens årsredovisning för 2022.
  Driftkostnad
  5 943kr
  Byggår
  2017

  DOKUMENT


  pdf-arsredovisning-hsb-brf-honnoren-i-orebro.pdf

  pdf-ar-honnoren-orebro-pdf.pdf

  pdf-stadgar.pdf

  pdf-energideklaration.pdf

 • Övrig Fakta

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  Flerbostadshus
  Byggnadsår
  2017
  Hiss
  Ja
  Våning
  1 av 5
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Byggnadssätt
  Fönster: 3-glas
   

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  28.5 kvm 0 kvm
  Antal rum
  1 rum & kök

  Rumsbeskrivning

  Hall: Gott om förvaring genom garderob och städskåp. Målande väggar i grå ton samt parkettgolv. Vardagsrum/sovrum: Målade väggar i grå ton samt parkettgolv. Utgång till uteplatsen. Kök: Målande väggar i grå ton samt parkettgolv. Kök med vita släta luckor, bänkskiva i mörk laminat samt vitt kalel ovanför bänken. Maskinell utrustning: induktionshäll, ugn, mikro, fläkt samt kyl/frys. Vitvaror av märket Elektrolux och fläkt ifrån Franke. Badrum: Kaklande väggar i vitt, samt klinker på golv i grå ton. Utrustat med kombimaskin, tvätt och torktumlare i ett.

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Ekonomi
  Begärt pris: 1 195 000 kr
  Avgift: 2 634 kr/mån,
  Andel i föreningen: 0.4059%
  Andel av årsavgift: 0.4059%
  Driftskostnad
  5 943 kr
  Driftskostnad, varav
  VA: 912 kr
  Försäkring: 950 kr
  El: 1681 kr
  Beräknat antal pers: 1
  Kommentar
  I månadsavgiften ingår värme och kallvatten i den avgivna "övrigt" är 200kr/mån ett obligatoriskt tillägg för Telia triple play.

  ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


  ROOF ARKITEKTERS TANKAR OCH IDEÉR:
  Husen präglas av områdets känsla av trädgårdsstad och smälter in i den varierade bebyggelsen med villor, radhus och flerbostadshus. Den putsade stadsmässiga fasaden knyter an till de befintliga kasernbyggnaderna, framförallt den karaktäristiska gula kulören som återfinns på regementets ”sjuka” på Pionjärgatan. Byggnaderna sluter kvarteret, och tillsammans med ett generöst parkeringsgarage under husen bildas en stor trevlig innergårdsterrass med plats för lek och samvaro. Fasaderna mot gården görs livfulla med olika djup, stora balkonger, uteplatser, ljusa kulörer och träinslag.

  Avancerad teknik och starkt miljöengagemang gör brf Honnören till ett av Örebros modernaste boenden. Solcellerna på taket och smarta lösningar i fastigheten bidrar till att det är en fastighet det pratas om.
  TV & bredband
  Telia triple play.
  Parkering
  Garageplats finns- separat kö. 800:- per månad.
  Övrigt
  I Rynningeåsen ligger Örebros nya trädgårdsstad, inbäddad mellan natur och stad. Här bygger HSB den nya brf Honnören i ett perfekt läge för dig som vill njuta av naturreservatet Rynningeviken och Hjälmaren, men ändå ha stadens attraktiva myller bekvämt nära.

  I den lugna och gröna stadsdelen bor du modernt med sjöglitter, rådjur, havsörn och ängsmark som en naturtillgång. Ett par kilometer åt andra hållet har du Örebros alla citymöjligheter. Brf Honnören erbjuder 116 lägenheter i det stadsmässiga huset med allt från ett till fem rum och kök.
  Under den gemensamma innergården finns ett gemensamt garage. Bostadsrättsföreningen får även tillgång till två tvättstugor och två gemensamhetslokaler med övernattningsmöjlighet.

BILDER