Olofsgatan 11

Se alla bilder
ÖREBROBOSTADSRäTT2rok65kvm4.613kr/mån1.995.000kr

BESKRIVNING

Välkommen till denna exklusiva och generösa vindsvåning med enastående charm och unik karaktär. Belägen i det populära området Ormesta i Örebro, erbjuder denna bostad en fantastisk livsstil kombinerat med unik och modern bekvämlighet.

Ta hissen högst upp där endast du har entré till din bostad. Det första som möter dig när du kliver in i denna vindsvåning är det vackra ljuset som strömmar in genom takfönstren och sprider en varm och inbjudande atmosfär i hela rummet. Det naturliga ljuset och snedtaket ger bostaden en luftig och öppen känsla, samtidigt som det skapar en mysig och avslappnad stämning.
Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger dig gott om utrymme att umgås och underhålla. Köket är stilrent och modernt med högkvalitativa vitvaror och generösa arbetsytor, perfekt för den som älskar att laga mat. Intill köket finns en matplats där du kan njuta av måltider tillsammans med familj och vänner.
Takfönstren i vardagsrummet erbjuder en sensationell utsikt över omgivningarna. Här kan du koppla av och njuta av solnedgången eller titta på stjärnorna på himlen från din bekväma soffa. De ljumma sommarkvällarna kan du ta med dig en kopp kaffe eller ett glas vin och stiga ut på den privata, mysiga och rymliga balkongen om 9 ca kvadratmeter. Här kan du njuta av frisk luft samtidigt som du blickar ut över utsikten, vilket ger en känsla av att vara ovan molnen.
Den här vindsvåningen erbjuder inte bara fantastiskt ljus och en underbar utsikt, den har också bekvämligheter för att passa din livsstil. Den har rymliga sovrum med gott om förvaringsutrymme och ett modernt badrum med de bekvämligheter som behövs.

Ormesta är ett eftertraktat område med närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Här finner du grönområden, trevliga promenadstråk och närhet till Oset naturreservat där du kan njuta av naturen och utomhusaktiviteter. Samtidigt har du bekvämt avstånd till Örebros centrum med sitt utbud av shopping, restauranger och kultur.

Sammanfattningsvis erbjuder denna vindsvåning en unik och sällsynt möjlighet att bo i en charmig bostad med takfönster, balkong och en fantastisk utsikt. Här får du en underbar kombination av moderna bekvämligheter och en härlig atmosfär som kommer att göra varje dag till en njutning. Tveka inte att kontakta oss för att boka en privat visning för att uppleva bostaden.

Kontakta Emelie för mer att boka er på visning!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information

 • Fakta & Dokument

  FAKTA


  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Bostadstyp
  Flerbostadshus
  Boarea
  65 kvm
  Antal rum
  2 rum & kök
  Avgift/månad
  4 613kr, inkl. värme och grundutbud Triple Play. (exkl. hushållsel och kall-/varmvatten)
  Indirekt nettoskuldsättning
  976 599kr, Beräkningen av bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på uppgifter från bostadsrättsföreningens årsredovisning då föreningen på förfrågan inte tillhandahållit denna uppgift. Uträkning av föreningens nettoskuldsättning: Föreningens lån: 88 272 000kr - Föreningens tillgångar (Kassa & Bank & Likvida medel): 2 605 400kr = 85 666 600kr Föreningens totala nettoskuldsättning är 85 666 600kr. Uppgifterna baseras på föreningens årsredovisning för 2022.
  Driftkostnad
  7 140kr
  Byggår
  2019

  DOKUMENT


  pdf-brf-selmas-park-i-orebro-ar-2021.pdf

  pdf-stadgar-brf-selmas-park-stamplade-170727.pdf

 • Övrig Fakta

  BYGGNAD


  Byggnadstyp
  Flerbostadshus
  Byggnadsår
  2019
  Hiss
  Ja
  Våning
  5 av 5
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Byggnadssätt
  Fönster: 3-glas
   

  INTERIÖR


  Boarea + Biarea
  65 kvm 0 kvm
  Antal rum
  2 rum & kök

  ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Ekonomi
  Begärt pris: 1 995 000 kr
  Avgift: 4 613 kr/mån, inkl. värme och grundutbud Triple Play. (exkl. hushållsel och kall-/varmvatten)
  Andel i föreningen: 1.14%
  Andel av årsavgift: 1.07%
  Driftskostnad
  7 140 kr
  Driftskostnad, varav
  VA: 3 000 kr
  Försäkring: 1 500 kr
  El: 2640 kr
  Beräknat antal pers: 2
  Allmänt
  Förråd på samma våningsplan.

  ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


  Brf Selmas park:
  Består av 106 lägenheter fördelat i fyra huskroppar. Husen har fyra våningar plus vindsvåning. Hus A har även källare med garage och cykelrum. Teknikutrymmen, barnvagns- och rullstolsrum finns i varje huskropp. Till föreningen hör två lokaler som är placerade i bottenplan på hus B och C. På gården finns lekplats, cykelparkeringar, miljöhus och sittplatser.

  Överlåtelseavgiften är från: 1 163 kr och betalas av köparen.
  TV & bredband
  Tv och bredband:
  I avgiften ingår Telia Triple Play med tv-kanaler, bredband och ip-telefoni.
  Parkering
  Parkering:
  I föreningen finns 30 garageplatser till en kostnad av 700 kr/månad, separat kösystem.
  Det finns även 40 parkeringsplatser utomhus till en kostnad av 400 kr/månad, separat kösystem.

BILDER

PLANRITNINGAR