Venavägen 20

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt3 R.O.K.75 m²4 991 kr/mån3 825 000 kr

BESKRIVNING

Varmt välkommen till denna vackra och renoverade bostad med extraordinära egenskaper belägen intill Grenadjärdstaden!

Nu finns chansen att förvärva en unik, exklusiv och spektakulär lägenhet om 3 rum och kök fördelat på 75 ljusa kvadratmeter. Bostaden erbjuder charm och karaktär med moderna bekvämligheter. Har generös takhöjd, fantastiska fönster och genomgående fina och renoverade ytskikt. Planlösningen är välplanerad och hemtrevlig. Kök, matplats och vardagsrum integrerar och är självklara samlingspunkten. Renoverat badrum med tvättpelare. 2 sovrum där master bedroom har en separat klädkammare för optimal förvaring. Hall med garderober och städskåp.

Rymlig uteplats om ca 18 kvadratmeter som vetter mot den gemensamma trädgården, där finns det plats för hela familjen att samlas.

Bostadshuset är byggt 1912 och andas verkligen sekelskiftescharm och har av många benämnts som Örebros charmigaste hus. Gemensam trädgård om ca 6000 kvm skapar en otrolig inramning till det redan spektakulära huset. Trädgården ger stora möjligheter till både lek och rekreation hela året. Bjud in vänner och familj till en grillkväll på den gemensamma grillplatsen.

Källarförråd om ca 10 kvm tillhör lägenheten och garageplats ingår i avgiften.

Inom 200 meter återfinns:

naturreservat längst med Hjälmaren med otroligt vackra promenadstråk, gym, motionsspår, livsmedelsbutik och en promenad om ca 8 minuter tar dig till citykärnan där du kan njuta av Örebros stora utbud av restauranger för att sedan gå hem på kvällen.

Kontakta Emelie för mer information samt att uppleva en lägenhet som är utöver det vanliga!

Bostadsrättsföreningen har vårdad huset väl och flera stora renoveringar har genomförts.

Renoveringar av huset:

2019 takmålning

2017 fasadmålning inkl fönster

2015 spolning av avloppsstammar

2008 Fasad

2000 Rör, el, stambyte och nya balkonger.

Ombyggnad till lägenheter med totalrenovering.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER