Termikgatan 49C

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt2 R.O.K.53 m²3 832 kr/mån1 745 000 kr

BESKRIVNING

Letar du efter ett exklusivt boende i populärt område?

I områdets snyggaste byggnad mot den lummiga innergården har du nu chansen att bli ny ägare av denna 2:a om 53 kvadratmeter med en mysig balkong mot innergården. Hemmet har en ljus och varm färgpalett med extra stora fönster och högt i tak. Exklusivt kök från Vedum med rostfria vitvaror och ett smakfullt helkaklat badrum. Förutom din egen balkong har du tillgång till husets hela tre takterrasser där kan du bjuda in familj och vänner på middag och spendera kvällen i orangeriet. På en av terrasserna finns även en inglasad del och relaxavdelning med bastu.

I föreningen har du även tillgång till en cykellounge med låsbar ställplats, cykelpump och verktyg. Det kommer även finnas en Bilpool med en bil att låna. Har du egen bil finns det ett garage i källaren med separat kö.

I Södra ladugårdsängen bor du med närhet till Örebro Universitet, perfekt för dig som studerar. Till Coop och Ica tar du dig på ett par minuter. Gillar du att röra på dig så har du även Friskis och Svettis, Gustavsviks upplevelsebad i närheten samt fina promenadstråk. Det här får du inte missa!

Kontakta Emelie för att boka er på visning!

VISNINGAR

måndag 17 juni
Bokad visning, maila Emelie för att anmäla dig. Välkommen.

BILDER