Termikgatan 49A

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt2 R.O.K.53 m²3 484 kr/mån1 695 000 kr

BESKRIVNING

TOPPMODERN - TRE TERASSER - BILPOOL - BASTU!

Välkommen till denna fantastiska 2:a belägen i en av Södra Ladugårdsängens mest eftertraktade föreningar! Med en yta på 53 kvadratmeter och en takhöjd på 2.7 meter är denna lägenhet ett drömhem för den moderna och stilmedvetna köparen.

Lägenheten är ljus och fräsch med stora fönster som bjuder in naturligt ljus. Den är smakfullt inredd med en modern touch och har ett fullt utrustat kök med alla bekvämligheter för den som gillar att laga mat. Det kaklade badrummet är utrustat med en kombimaskin för tvätt och tork och har en stilren design.

Föreningen är en dröm för den som vill ha extra utrymme för sociala aktiviteter. Här finns inte mindre än 3 takterasser där du kan njuta av solen och en härlig utsikt över golfbanan. Dessutom har föreningen ett orangeri, en bastu, en bilpool där du ej behöver ha egen bil utan smidigt hyra föreningens bil när du behöver handla, en cykellounge och garageplatser för den som vill ha extra bekvämligheter. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, 100 Mbit/s bredband, fast avgift för IP-telefoni samt bostadssrättstillägg.

Läget är oslagbart med närhet till både grönområden och stadens puls. Här kan du njuta av en härlig promenad längs med vattnet eller ta en kort cykeltur till city. Med närhet till både kommunikationer och shopping blir detta hem den perfekta basen för den som vill ha allt inom räckhåll.

Sammanfattningsvis är denna ljusa och moderna 2:a en unik chans att skapa ditt drömhem i en av Södra Ladugårdsängens hetaste föreningar. Välkommen hem till en plats där du kan koppla av och njuta av allt som livet har att erbjuda!

Varmt välkommen att kontakta Emelie för mer information och boka en privatvisning för att uppleva bostaden på plats!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER