Sveavägen 2A

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt6 R.O.K.155 m²8 575 kr/mån3 195 000 kr

BESKRIVNING

Varmt välkommen till denna rymliga 6:a belägen högt upp i huset ett stenkast från stadens citykärna!

Här finns nu chansen att förvärva en unik bostad med 6 rum och kök om hela 155 kvm med optimal planlösning, fantastiskt ljusflöde och balkong i bästa söderläge. På en av Örebros mest attraktiva adresser med gångavstånd till hela cityutbudet samt 100 m till både SHL hockey och Allsvensk fotboll.

Området erbjuder ett lugnt område med närhet till Wadköping, stadsparken och citykärnan. Bostaden är optimalt belägen mellan citykärnan, Universitetet och Osets fina naturområde med all service i närheten där matbutiker, restauranger, apotek, gym, konditori, blomsterhandel och frisör finns för att göra livet så bekvämt som möjligt.

Bostaden erbjuder en välplanerad, trivsam och välkomnande planlösning. Kök i delvis öppen planlösning tillsammans med matplats och vardagsrum. Här finns plats att bjuda in goda vänner till middagar eller att samla hela familjen för att umgås. Vidare in finns badrum med tvättstuga i anslutning, en wc, tre sovrum och ett master bedroom.

Till lägenheten finns två entréer för er som vill dela av hemmet. Perfekt att göra om till en till lägenhet som man kan hyra ut, sälja eller använda som kontor. För större familjer med tonårsbarn skapar man på detta sätt mer avskildhet. Då får man en lägenhet på 37 kvm och resterande blir 118 kvm fördelat på 4 rum och kök. Här finns stora möjligheter att bilda sig ett hem att trivas i.

Parkeringsplats finns tillgänglig för 350 kr/ månaden att överlåta.

Källarförråd om ca 12 kvm tillhör lägenheten.

Boka visning med Emelie!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER