Sveaparken 10

Se alla bilder
ÖrebroVilla230 m²12 495 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till Sveaparken 10, där stadslivets pulserande energi möter en exklusiv livsstil av komfort och elegans. Denna magnifika stadsvilla, spritt över totalt 300 kvadratmeter, är belägen på en av Örebros mest eftertraktade adresser, intill den idylliska Sveparken. Här erbjuds en unik kombination av stadsliv och naturskönhet, där varje dag blir en äventyrlig upptäcktsfärd genom stadens bästa restauranger, butiker och kulturella evenemang, samtidigt som lugnet och skönheten i parken finns på bekvämt avstånd.

Stig in i denna eleganta stadsvilla och låt dig omslutas av en atmosfär av lyx och bekvämlighet. Den öppna planlösningen på entréplanet bjuder in till social samvaro och underhållning, medan det generösa badrummet och det lockande uterummet med en kamin skapar en oas av avkoppling och välbefinnande. Uterummet, som även rymmer en bastu, är en perfekt plats att njuta av lugnet och värmen efter en lång dag.

På övervåningen välkomnas du av tre sovrum, varav två är utrustade med rymliga walk-in-closets, och ett modernt badrum. Källarplanet erbjuder ytterligare ett sovrum med egen ingång, perfekt för tonåringen eller gästerna, samt en praktisk tvättstuga, hobbyrum och gott om förvaringsmöjligheter.

Trädgårdstomten är uppväxt och insynsskyddad, vilket ger både stora och små barn en trygg och trevlig plats att leka på. Den vackert inramade trädgårdstomten är något att beundra, med en insynsskyddad tomt som ger privatliv och frid. På baksidans trall, som nås från huset via uterummet eller köket, finns även ett swimspa där du kan koppla av och återhämta dig efter en hektisk arbetsdag.

På framsidan av huset finns gott om parkeringsmöjligheter, och två elbilsladdare är installerad för bekvämlighetens skull.

Denna villa har varit i familjens ägo sedan 2003 och har genomgått omfattande renoveringar och förbättringar. Från moderniseringar till utbyggnader har varje detalj noggrant övervägts och utförts med en passion för kvalitet och stil. Hela huset genomsyras av gedigna och påkostade material som bidrar till en atmosfär av lyx och välbefinnande.

Välkommen att kontakta Dino Dobric för ytterligare information kring processen!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER