Storgatan 10A

Se alla bilder
ÖrebroBostadsrätt2 R.O.K.66 m²4 023 kr/mån2 695 000 kr

BESKRIVNING

Denna extraordinära lägenhet, omfattande 66 kvadratmeter, ger dig möjlighet att förvärva en pärla med detaljer utöver alla dina förväntningar! Belägen på första parkett intill slottet erbjuder bostaden en balkong som öppnar upp mot stadens puls.

Byggt år 1911 balanserar lägenheten på Storgatan 10 A elegant mellan tidstypiska sekelskiftesdetaljer och exklusiva materialval i både kök och badrum. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum smälter de samman i harmoni, och denna enhet separeras på ett stilfullt sätt av en köksö med plats för barstolar längs ena långsidan.

Sovrummet imponerar med sin rymlighet och genomtänkta design, och erbjuder gott om förvaringsutrymme för att hålla ditt liv organiserat och prydligt. Badrummet utgör en dröm i sig självt, med moderna och lyxiga detaljer som förvandlar din morgonrutin till en ren fröjd. Helkaklat och välutrustat.

När du bor på denna adress har du närmaste grannar i de charmiga kvarteren kring Järntorget och Örebro Slott, där restauranger, shopping, caféer och närbutiker skapar en livlig atmosfär. Dessutom når du tågstationen och stadsbussnätet på bara några minuters promenad. Tack vare närheten till transporttjänster kan du enkelt nå Stockholm på mindre än 2 timmar med tåg.

För mer information och för att påbörja processen är du välkommen att kontakta Erik Lejon.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER