Storåplan 5A

Se alla bilder Se budgivning
StoråKommersiellt795 000 kr

BESKRIVNING

Unika möjligheter i hjärtat av Storå centrum! Denna fastighet är perfekt belägen med närhet till allt du behöver! Med en livsmedelsbutik, skola och vårdcentral bara ett stenkast bort är din bekvämlighet alltid inom räckhåll. Dessutom erbjuder fastigheten utmärkta tåg- och bussförbindelser för smidiga resor i och utanför området.

Det bästa är att du inte bara kan dra nytta av denna utmärkta plats för kommersiella ändamål, det finns också ett positivt förhandsbesked för att skapa en ny detaljplan som gör det möjligt att använda fastigheten för bostadsändamål. Tänk dig att bo och driva ditt företag på samma plats!

Driftskostnaderna är också förmånliga, endast 33 067 kr per år, vilket gör det till ett ekonomiskt fördelaktigt val för dig som vill maximera din vinstpotential.

Denna 1-plans fastighet byggdes 1975 och har en gedigen konstruktion med platta på mark. Den träbaserade stommen och tegelfasaden ger fastigheten en charmig och tidlös estetik.

Tillgängliga lokaler:

1. Restauranglokal med toalett och handfat.

2. Kontorslokal med toalett och dusch.

3. En lokal med toalett och handfat.

4. En lokal med 4 rum, kök, toalett och handfat, duschrum och tvättstuga.

Vatten och avlopp är anslutet till det kommunala, vilket ger dig trygghet och bekvämlighet. Uppvärmningen sker via direktverkande el.

Fönster är täckta med plywood för tillfälligt skydd.

Tveka inte att ta chansen att äga denna fantastiska fastighet med oändliga möjligheter. Kontakta oss idag för att boka en visning och se själv vilket otroligt värde denna fastighet kan erbjuda för dina affärs- och boendemål.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER