Stenevägen 24

Se alla bilder
KumlaVilla9 R.O.K.248 m²4 500 000 kr

BESKRIVNING

Nu finns äntligen chansen att förvärva denna ståtliga familjedröm om hela 423 kvm totalyta belägen i eftertraktat område med gångavstånd till Kumla centrum.

Välkommen till Stenevägen 24/ Åkergatan 26 här saluförs ett av Kumlas största och pampigaste hus!

Huvudbyggnaden tillsammans med dubbelgaraget och uterummet inhägnar hela trädgården och bildar en tilltalande gårdsbild. Här finns en uppvuxen trädgård där fruktträd och bärbuskar samsas med blommande växtlighet och grönytor.

Huset besitter otrolig charm och karaktär med fiskbensparkett, takrosetter och tre salonger att bjuda in till stora middagar. Här finns allt som passar den stora familjen där många möjligheter finns att sätta egen prägel på för att bilda ett hem att trivas i många år framåt. I huset står ljuset i centrum och flödet strömmar in genom de stora fönstren. Planlösningen är välplanerad med 248 kvm boyta, en rymlig källare samt en inredd vind där idag är ett gästrum samt extra förvaring. Huset värms upp av bergvärme och fiber är indraget.

I området finns närhet till grönområden och alla bekvämligheter du kan tänkas behöva för att göra din vardag bekväm, roligare och sundare. Gångavstånd Kumla centrum där finns bland annat Ica Maxi, restauranger, caféer och butiker. För den atletiska finns tillgång till paddelcenter, gym och fina promenadstråk och Viaskogen. För barnfamiljerna eller er som gillar simning, relax och äventyrsbad finns upplevelsebad i närheten. Förskola, skola, biblioteket och vårdcentral finns i närområdet.

Välkommen att kontakta Emelie för att boka privatvisning, detta hem måste upplevas! 073-0355761 eller via mail: emelie@lejonsmakleri.se.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER