Södra Grev Rosengatan 58B

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt2 R.O.K.55 m²3 583 kr/mån2 030 000 kr

BESKRIVNING

Välkomna till Södra Grev Rosengatan 58B, en optimal 2:a mot Svartån!

Denna pärla om 55 kvadratmeter erbjuder en yta som är lika trevlig som inbjudande. Här möts du av en öppen och trivsam planlösning som genomsyras av ljusinsläpp från stora fönster. Planlösningen är väl genomtänkt med ett trevligt kök. Köket är modernt och stilrent med en inbjudande atmosfär.

Detaljerna ger en tidlös elegans och tillsammans med det öppna planlösningen skapar en social och öppen atmosfär. Ett stilrent och rymligt badrum med en kombimaskin. Det rymliga sovrummet är väl tilltaget och ger dig utrymme för förvaring utöver garderobsväggen. Dessutom finns en väl tilltagen balkong som erbjuder en extra plats för avkoppling och sociala stunder.

Området erbjuder ett lugnt område med närhet till Wadköping och citykärnan. Utanför dörren finns en fantastisk och grönskande miljö. I närområdet finns småbåtshamnen med Hamnkrogen som håller säsongs-öppettider. Här finns underbara strövområden för härliga promenader kring Oset, Wadköping och Småbåtshamnen. Praktiskt taget allt du behöver finns inom bekvämt räckhåll. Matbutiker, gym, busshållplats, motionsspår och universitetssjukhuset – allt är en del av detta livfulla område.

I föreningen finns en trevlig innergård utrustad med cykelförråd och orangeri, en pergola samt boulebana att utmana grannarna i ett grannmästerskap.

Varmt välkomna att kontakta Emelie för mer information eller boka er på visning!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER