Sintrams väg 28

Se alla bilder
KARLSKOGABostadsrätt5 R.O.K.112,2 m²6 200 kr/mån1 650 000 kr

BESKRIVNING

Välkomna till Sintrams väg 28!

Smart och genomtänkt radhus med genomgående exklusiv touch. Här är tveklöst radhuset för den moderna barnfamiljen som vill flytta in i ett optimalt boende med möjlighet upp till 4 stycken sovrum och 2 helkaklade badrum. Stora och öppna sällskapsytor på bottenplan skapar en gemytlig känsla med fina möjligheter till samvaro. Trivsamt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i vardagsrummet med utgång till uteplatsen i optimalt söderläge för sol under hela dagen. Beskymmersfritt boende där inga långvariga och dyra renoveringar behöver göras. Här får man endast koden till sitt Yale Doorman lås när man flyttar in och behöver inte ägna en tanke dräneringar eller takbyte.

Husen har en låg driftkostnad tack vare den energieffektiva värmepumpen med värmeåtervinning. Vattenburen golvvärme i hela bottenplan för optimal komfort.

Bekväm parkering med laddbox från Easee precis utanför dörren till radhuset.

Utvändigt förråd för goda förvaringsmöjligheter.

Bostaden är belägen i ett mycket populärt område i Karlskoga med närhet till allt en barnfamilj behöver. Förskola, skola (F-9) samt gymnasium på bekvämt gångavstånd. Livsmedelsbutik, gym, ishall & idrottsplats även det i närheten. Fina promenadstråk, närhet till Möckeln med både möjlighet till fiske och båtliv.

OBS! Vissa av bilderna är visualiseringar och kan komma att avvika från verkligheten.

Kontakta Albin Andersson för mer information!

070-090 11 35

albin@lejons.se

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER