Sigelstorp 14

Se alla bilder
KnutbyVilla6 R.O.K.186 m²5 395 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till Sigelstorp – Din Dröm i Naturens Sköte

Drömmer du om ett hem som kombinerar modern komfort med naturnära lugn? Sigelstorp är svaret! Bara 5 km från Knutby finner du denna idylliska plats där charm och bekvämlighet möts. Här byggs en rymlig villa i lösvirke på 186 kvm, perfekt för den stora familjen med fem sovrum och en genomtänkt planlösning som prioriterar avskildhet och funktion. Utöver villan uppförs ett stort garage på 42 kvm med gott om plats för både bil och förvaring.

Optimal Placering med Enkel Pendling

Sigelstorp ligger idealiskt mellan Norrtälje (46 km) och Uppsala (37 km), vilket ger enkel tillgång till båda städernas omfattande utbud av shopping och service. För pendlare går en busslinje på landsvägen, bara 5 minuters promenad från tomten, som trafikerar sträckan Knutby-Almunge-Uppsala. Skolskjuts för barnen stannar också bekvämt vid landsvägen.

Naturnära Livsstil

Med cirka tio andra villor i området bjuder Sigelstorp på en fantastisk utsikt över öppna landskap. Här bor du med naturen som granne, och har direkt tillgång till Upplandsledens sjätte etapp – en av Uppsala läns mest natursköna vandringsleder.

Bekvämligheter Nära Till Hands

I närliggande Knutby hittar du allt du behöver för vardagen: skolor, vårdcentral och livsmedelsbutiker som ger trygghet och bekvämlighet för hela familjen. Sigelstorp erbjuder en perfekt balans mellan stadens fördelar och landsbygdens rogivande atmosfär.

Din Nya Bostad Väntar på Dig

Välkommen till Sigelstorp – där du får uppleva det bästa av två världar. Ett drömhem med närhet till både stad och natur väntar på dig här!

Kontakta oss för mer information och upptäck ditt framtida hem i Sigelstorp!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER