Rundstigen 3A

Se alla bilder
ÖrebroVilla7 R.O.K.255 m²8 250 000 kr

BESKRIVNING

Arkitektritad premiumvilla under uppbyggnad om hela 255 kvm för den moderna barnfamiljen med höga krav på sin boendemiljö. Exklusivt läge intill Universitetet med en kort cykeltur till centrumkärnan. Här kommer ett hus med allra högsta standard uppföras som passar den kräsne! Huset kommer stå färdigt inom 6 månader. Bergvärme, Exklusivt kök från HTH med stor tillhörande kvartskompositskiva i såväl köksö som kök. Appen plejd där du kan styra hela huset via telefonen. Måttanpassad klädvård genomgående i hela huset. Påkostade materialval av högsta kaliber. Möjlighet finns för en köpare att påverka husets interiör och sätta sin personliga prägel.

Skafttomt med helt privat och ostörd baksida som vetter mot den grönskande allmänningen där byggnation inte finns i planerna för familjen att koppla av på. Spabadet på baksidan är optimal att avnjuta fredagen med ett glas vin eller en kall öl. Huset består av hela 5 sovrum där samtliga är väl tilltagna. Masterbedroom uppmäter hela 22,5 kvm med inkluderat dressingroom med måttanpassad klädvård om 11 kvm och 11 kvm lyxigt badrum med bubbelbadkar och dubbla handfat. Stort allrum om hela 35 kvm på övervåningen för familjen att samlas i och njuta av en långfilm. Kök och vardagsrummet är integrerat och uppmäter hela 80 kvm med plats för de stora bjudningarna. Här kan storhelger och födelsedagar firas med släkt och vänner utan att det någonsin upplevs trångt. Gigantisk köksö att umgås kring när middagen lagas. Stor inglasad vinterträdgård om 15 kvm för den som vill sätta sig och slappna av med en bok efter en hård arbetsdag. Rymlig tvättstuga med tillhörande badrum med dubbeldusch. Ett sovrum i bottenplan som även fungerar utmärkt som gästrum alt kontor.

Installerad laddstolpe för den som kör elbil att ladda hemma. Energieffektiv ledbelysning både invändigt och utvändigt. Designfönster i 3-glas med lågt u-värde. Fiber installerat!

Huset värms upp av en effektiv bergvärme med vattenburen golvvärme för optimal komfort och extremt låg driftkostnad. FTX ventilationen tar vara på den varma luften och återvinner den i kombination med luften i villan är behaglig.

Kontakta Lejon för mer info om processen.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER