Restalundsvägen 16A

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt3 R.O.K.88 m²4 783 kr/mån3 125 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till Restalundsvägen 16 - ta din chans att förvärva det ultimata boendet i Örebro!

Denna exklusiva och rymliga 3:a belägen högt upp i huset erbjuder en imponerande boyta på 88 kvadratmeter. Med sin attraktiva placering på en av Örebros mest eftertraktade adresser har du gångavstånd till hela stadens utbud samt möjligheten att njuta av SHL-hockey och fotboll precis utanför din dörr.

Stig in i denna trivsamma bostad med generösa ytor och gott om förvaringsmöjligheter. Ljusflödet genom lägenheten är fantastiskt med fönster som vetter åt tre olika väderstreck. Planlösningen är suverän med ett stort kök och vardagsrum som skapar en social och öppen atmosfär, där de stora fönsterpartierna släpper in generöst med ljus. Dessutom har lägenheten en imponerande inglasad balkong som vetter mot söder - perfekt för avkoppling. Här finner du påkostade och stilfulla materialval som ger dig möjlighet att sätta din personliga prägel på ditt nya hem. Den stora och praktiska hallen erbjuder ett förråd i anslutning samt ett extra rum som kan användas som barnrum eller kontor för dem som behöver det. Det ljusa och rymliga sovrummet är utrustat med en egen klädkammare för optimal förvaring.

Denna bostad erbjuder även två förråd, varav ett finns inne i själva hemmet och det andra på balkongen - maximala förvaringsmöjligheter för att hålla din vardag organiserad och fri från trängsel.

Det optimala läget mellan stadskärnan, universitetet och det vackra naturområdet Oset gör denna bostad till det perfekta valet. Här har du all service du behöver inom bekvämt räckhåll, inklusive matbutiker, restauranger, apotek, gym, konditori, blomsterhandel och frisör. Livet kommer inte bli mer bekvämt än så här.

Välkommen att uppleva detta väldisponerade och trivsamma hem med generösa ytor och optimal förvaring. Missa inte chansen att ta del av detta unika boende - det kommer snabbt bli ditt drömhem!

Parkering strax utanför porten med möjlighet att ladda elbilen, detta till en avgift om 489 kronor i månaden.

Kontakta Emelie för mer information.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER