Pråmkajen 29

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt3 R.O.K.76 m²5 252 kr/mån2 700 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till denna fantastiska 3:a i det exklusiva området Pråmkajen. Denna bostad är verkligen något utöver det vanliga och erbjuder enastående bekvämligheter och utsikt över svartån.

Stig in i den ljusa hallen och möts av de rymliga vardagsrummet där köket smidigt övergår i en delvis öppen planlösning. Här kan du njuta av kulinariska upplevelser samtidigt som du umgås med familj och vänner. Den perfekta platsen att skapa minnen och njuta av gemenskap.

Du kommer att älska de två balkongerna som ger dig möjlighet att njuta av både morgon- och kvällssolen. Ta en kopp kaffe på den ena balkongen på morgonen och avsluta dagen med ett glas vin på den andra balkongen med utsikt över det vackra området.

Det stora sovrummet är en oas av lugn och ro, med en rymlig klädkammare som ger dig gott om förvaringsutrymme för alla dina kläder och tillbehör. Det andra rummet kan användas som ett sovrum, kontor eller extrarum - möjligheterna är oändliga och anpassar sig efter dina behov och önskemål.

Området Pråmkajen är känt för sin trygghet och charm. Här kan du känna dig säker och hemma i en omtyckt förening som präglas av gemenskap och trivsel.

Stenkast till Rynningeviken- och Oset naturreservats fina natur med vandringsleder och Alnängarnas utegym. 50 meter till småbåtshamnen och Örebros hamnkrog. Hemfjärden finns nära. För dig som har bil finns det möjlighet till parkering nära bostaden, vilket gör det bekvämt och enkelt att ta sig runt.

Närheten till city och Wadköping ger dig ett fantastiskt utbud av shopping, restauranger och kultur. Ta en avkopplande promenad längs med vackra stråk och njut av allt som Örebro har att erbjuda.

Sammanfattningsvis är denna bostad i Pråmkajen verkligen en pärla. Med två balkonger, kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning, ett stort sovrum med klädkammare, ett extra rum för dina behov, ett tryggt område, en omtyckt förening, parkeringsmöjligheter nära bostaden och promenadavstånd till city och Wadköping, så är detta en möjlighet du inte vill missa. Ta chansen att äga en drömbostad i en av Örebros mest eftertraktade områden!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER