Pålsbodagatan 14

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt4 R.O.K.93 m²7 540 kr/mån1 995 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till Pålsbodagatan 14- Ett Hem att Älska!

Upptäck charmen och komforten i denna rymliga och väldisponerade 4:a om 93 kvm, belägen i det eftertraktade området Sörbyängen. Med två balkonger och högkvalitativa materialval bjuder denna bostad in till ett liv i stil och bekvämlighet.

Genomgående hög kvalitet präglar varje hörn av denna ljusa och luftiga bostad. Den generösa innergården, delad med trevliga grannar, erbjuder en grönskande oas för avkoppling och lek. Det smarta och välplanerade köket är fullt utrustat och leder till ett rymligt vardagsrum, där kvällssolen ostört kan avnjutas på den första balkongen. Med tre sovrum, varav master bedroom inkluderar en praktisk klädkammare och egen balkong för morgonsolen, finns det gott om utrymme för hela familjen. Badrummet är en fröjd för ögat med sina stilfulla färger och är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, och praktisk bänkskiva för arbetsyta.

Förråd i bostaden och gott om förvaringsmöjligheter gör detta till ett hem som anpassar sig efter familjens behov.

Sörbyängen erbjuder det perfekta läget med kort cykelavstånd till universitetet, city och vackra grönområden. Nära till förskolor och grundskola, samt gångavstånd till livsmedelsbutiker, systembolaget, vårdcentral och restauranger. Gym, golfbana och vackra promenadstråk finns i närheten, liksom Sörbybacken för vinteraktiviteter. Endast 5 minuter med cykel till Örebro Universitet och citykärnan, där ett brett utbud av shopping, nöjen och restauranger väntar.

Välkommen att boka er på visning och upptäck varför Pålsbodagatan 14 är det perfekta valet för den som söker ett hem där komfort, stil och närhet till allt står i fokus.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER