Oppegårdsvägen 66

Se alla bilder
KumlaVilla5 R.O.K.124 m²3 400 000 kr

BESKRIVNING

Välkomna till omtyckta Oppegårdsvägen i norra delen av Kumla. Här erbjuds ni en rymlig familjevilla med en totalyta om hela 209 kvm. Utöver dessa kvadrat finns ett inglasat uterum och ett vidbyggt garage. Huset har dem senaste åren genomgått flera större renoveringar. Bland annat har taket lagts om (2019), uterummet om 21 kvm byggts till (2021), kaminen installerats, köket samt ytskikten invändigt renoverats. Huset har genomgående moderna materialval och en tilltalande social planlösning där kök, matrum och vardagsrum hänger ihop.

Köket som renoverades 2021 har vita skåpsluckor, integrerade vitvaror, 80 cm bred spishäll, överskåp med spröjs och generöst med bänkytor för matberedning och servering.

På entréplan finns ett av dem tre sovrummen och ett helkaklat badrum. På övervåningen finns två sovrum varav det ena med balkong och det andra med en klädkammare samt en kaklad toalett. Det härliga uterummet som nås från vardagsrummet ligger mot den insynsskyddade baksidan. Från uteplatsen nås spabadet. Trappan med inbyggd blomlåda leder ner i trädgården där det finns plats för både studsmatta och trädgårdspyssel för den som önskar.

Källaren har gott om disponibla ytor för den stora familjen att utveckla vidare. I gillestugan finns en mysig öppen spis. Vidare finns bastu, dusch samt tvättstuga.

Ekonomisk bergvärme som uppvärmning, fiber installerat och laddstation för elbil vid uppfarten.

I närområdet finns lekplatser, fotbollsplan och naturen. Gång- och cykelavstånd till flera förskolor och skolor, lekplatser samt matbutiker. Örebro nås på ca 15 minuter.

Förhandsvisning 4 augusti! Anmäl er till charlotte@lejonsmakleri.se

Huset planeras att visas i slutet av augusti med anmäl ert intresse redan nu för att inte missa chansen till förhandsvisning!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER