Lindövägen 36

Se alla bilder
Stora MellösaVilla5 R.O.K.135 m²3 850 000 kr

BESKRIVNING

Högklassig nybyggnation i natursköna och sjönära Åsbyviken med genomgående hög och kvalitativ standard. För er som gillar design är denna villa något utöver det vanliga. En lantlig, mysig och gemytlig känsla trots den moderna, raka och tidlösa designen. Arkitektritat och byggt i lösvirke om 135 väldisponerade kvadratmeter. Kök och vardagsrum integrerar och är husets självklara samlingspunkt. Stora fönsterpartier som vetter mot uteplatsen. Master bedroom med eget badrum. Egen avdelning för barnen med två sovrum och eget badrum. Tvättstuga med tillhörande förråd.

Fönsterpartierna bjuder på ett exceptionellt ljusflöde och utsikten mot skogen är slående. Med smakfulla färg- och materialval som är helt rätt i tiden och enkla att sätta sin egen prägel på för att skapa ett hem att trivas i.

Värmepump från Nibe med värmeåtervinning skapar ett trivsamt klimat och en låg förbrukning. Vattenburen golvvärme i hela huset för optimal komfort.

Stor tomt om 1487 kvadratmeter med carport grusad uppfart och gräsmatta beläget lugnt och inbäddat i grönska med variation av praktfulla träd. Den vackra skogen som omger huset inbjuder till oändlig möjlighet till lek och sköna promenader som förlängs av de intilliggande skogarna med härlig rekreation och upplevelser året om.

Kort promenad ner till gemensam brygga och båtplatser, där finns båtplats som tillhör huset.

Förutom underbar natur och sjönära läge ligger Katrinelunds Gästgiveri, Sjökrog och Hotell i närheten. Där finns tillgång till padelbana, gym, pool och spaanläggning. Affär och pizzeria finns i Stora Mellösa ca 6 km bort. Förskola och förskola finns i Stora Mellösa. Med bil når man Örebro stadskärna på ca 30 minuter.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER