Lindövägen 34

Se alla bilder
Stora MellösaVilla5 R.O.K.135 m²3 800 000 kr

BESKRIVNING

I natursköna och populära Åsbyviken, vid Hjälmarens strand ligger detta exklusiva ladhus byggt 2022 med sjönära läge. Ta chansen att bli den första familjen som flyttar in i villan!

Passar även perfekt att nyttja som en högkvalitativ fritidsbostad året runt, ni väljer själva. Noga genomtänkt planlösning med öppna sällskapsytor där det finns plats att samlas i husets hjärta, kök med köksö och vardagsrum i anslutning. Här finns utgången till soldäcket. Privat del med master bedroom, klädkammare och badrum. Vidare in finns 2 sovrum och allrum med möjlighet att göra ytterligare ett sovrum för att fylla större familjers behov. Rymlig hall med gott om plats till förvaring och badrum. Separat tvättavdelning och praktiskt förråd.

Carport och grusad uppfart.

Fönsterpartierna bjuder på ett exceptionellt ljusflöde och utsikten mot skogen är slående. Detta hem är verkligen något utöver det vanliga med smakfulla färg- och materialval som är helt rätt i tiden och enkla att sätta sin egen prägel på för att skapa ett hem att trivas i. Frånluftsvärmepumpen och den genomgående golvvärmen ger låga driftskostnader och en hög komfort.

Stor tomt om 1 505 kvm, beläget lugnt och inbäddat i grönska med variation av praktfulla träd. Den vackra skogen som omger huset inbjuder till oändlig möjlighet till lek och sköna promenader som förlängs av de intilliggande skogarna med härlig rekreation och upplevelser året om.

Kort promenad ner till gemensam brygga och båtplatser, där finns båtplats som tillhör huset.

Förutom underbar natur och sjönära läge ligger Katrinelunds Gästgiveri, Sjökrog och Hotell i närheten. Där finns tillgång till padelbana, gym, pool och spaanläggning. Affär och pizzeria finns i Stora Mellösa ca 6 km bort. Förskola och förskola finns i Stora Mellösa. Med bil når man Örebro stadskärna på ca 30 minuter.

Välkomna att boka en privat visning med Emelie för att uppleva denna pärla på plats!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER