Liljegatan 21

Se alla bilder
KumlaVilla130 m²3 300 000 kr

BESKRIVNING

Unikt tillfälle att förvärva en familjevilla i populära Hagaområdet!

Vi hälsar er hjärtligt välkomna till denna charmiga funkisvilla på lummig och rymlig tomt i Kumlas mest eftertraktade området.

Huset har flexibla kvadratmeter och består av 2 våningar, källare och inredd vind. Ljus, öppen planlösning och fantastisk takhöjd. På tomten är det fullt av blommor, träd och buskar som skapar en gemytlig atmosfär med den delvis inglasade altanen i bästa solläge.

På entréplan finns generösa sociala ytor med kök med matplats och vardagsrum i anslutning. Här finns en värmande täljstenskamin som ökar mysfaktorn och skapar skön värme. Inglasade altanen, där sommarkvällarna spenderas bäst nås från matsalen. Wc finns på entréplanet. En trappa upp finns 3 sovrum och badrum. Vidare ner i källaren finns pannrum med bergvärmepumpen, tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter.

Fiber, carport och fristående garage finns.

Centralt beläget i omtyckta och barnvänliga kvarter nära vackra grönområden med härliga promenadstråk. Närliggande förskolor, skolor, mataffärer och restauranger. Gångavstånd till centrum och centralstationen.

Kontakta Emelie för att boka er på visning!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER