Landbotorpsallén 15A

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt3 R.O.K.88,5 m²5 468 kr/mån

BESKRIVNING

Drömboende belägen i Ladugårdsängen - modern 3:a med fantastisk uteplats!

Känslan av att bo i ett radhus men med alla bekvämligheter som medföljer att bo i lägenhet. En renoverad, ljus och luftig bostad med generös takhöjd, extremt bra förvaring och ingen insyn. Gång- och cykelavstånd till city.

Ett hem att trivas i:

Modernt köksparadis, njut av ett nyrenoverat och stilfullt kök med en social köksö och imponerande ljusinsläpp från stora fönster. Perfekt för både vardagsmatlagning och festliga tillställningar.

Rymligt vardagsrum, delvis öppen planlösning mot köket, med plats för både soffgrupp och matbord – en idealisk yta för umgänge och avkoppling.

Två rofyllda sovrum, master bedroom erbjuder generöst med garderober medan det andra sovrummet är perfekt för barn, gäster eller kontor.

Generös hall samt förråd, gott om förvaring i både hallen och ett stort förråd inne i lägenheten, plus ytterligare ett förråd på vinden.

Stilfullt kaklat badrum, utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, skåp och arbetsbänk. Möjlighet att sätta in ett badkar vid behov.

Uteplats med extra allt, insynsskyddad uteplats erbjuder plats för både matgrupp och loungedel, perfekt för sommarkvällar med kvällssol. Dessutom finns en gräsyta precis utanför, perfekt för barnens lek.

Populär förening och område:

Brf Propellern är en mycket uppskattad förening med ett centralt läge, bara 5 minuters cykelfärd från city. Här har du nära till förskolor, skolor, motionsspår, gym och flera matbutiker i ett expansivt och dynamiskt område. I föreningen finns både carport och parkeringsplatser.

Några frågor eller vill ni anmäla ert intresse, kontakta Emelie via mail: emelie@lejonsmakleri.se eller telefon: 073-0355761 för mer information eller för att boka en visning. Välkommen hem!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER