Isgatan 7

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt2 R.O.K.55 m²3 010 kr/mån2 095 000 kr

BESKRIVNING

Varmt välkomna till en exklusiv bostad på en av Örebros mest attraktiva adresser!

Bostaden är belägen högt upp i luften och erbjuder en otrolig utsikt över staden. Hela bostadskomplexet andas kvalité och runt hörnet finner man restauranger, SHL hockey, fotboll, gym och dessutom en kort promenad upp till citypulsen.

Parkeringsmöjligheter under bostaden där hissen tar dig direkt till bostaden på ett mycket bekvämt sätt.

Planlösningen är genomtänkt med ett trivsamt kök utrustat med spotlight och rostfria vitvaror. Vardagsrummet tillsammans med köket skapar ett socialt och öppet hem. Utsikten och ljusinsläppet från de stora fönstren är magiskt och måste upplevas på plats. Stilrent och rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Utöver detta toppas lägenheten av en rejäl balkong.

Bostaden är optimalt belägen mellan citykärnan, Universitetet och Osets fina naturområde med all service i närheten där matbutiker, restauranger, apotek, gym, konditori, blomsterhandel och frisör finns för att göra livet så bekvämt som möjligt. Eyrafältet 1 delar en innegård tillsammans med de andra två föreningarna som byggs i anslutning till kvarteret. Innegården är avskärmad från Rudbecksgatan och har fler inrutade samlingsplatser, samt lekplats och sandlådor för barn att leka i.

Kontakta oss för mer information samt för bokning av förhandsvisning!

visning@lejonsmakleri.se

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER