Inspelsgatan 33A

Se alla bilder
VINTROSABostadsrätt5 R.O.K.121 m²5 350 kr/mån3 000 000 kr

BESKRIVNING

Hjärtligt välkommen till Inspelsgatan, här finns ett parhus i barnvänligt och eftertraktat område belägen längst in på en återvändsgata!

Huset är optimalt planerat både på in- och utsidan och har ett solläge som är underbart på baksidan med en grönskande och stor gräsmatta som ger plats för lek. Här finns ett generöst trädäck, spabad och ett generöst uterum om 23,5 kvm som är vår-höst bonat för att kunna förlänga årstiderna. På framsidan finns både carport och en rymlig grusad uppfart med plats för många bilar att parkera. 2 stycken utvändiga förråd och fiber är indraget.

Bostaden erbjuder hög kvalité med många fina tillval som ökar värdet och bekvämligheten samt ger ett stilfullt intryck. Här bor man praktiskt och bekvämt för familjer stora som små då de finns 3 sovrum som kan byggas om till 4. Sällskapsyta och kök på nedervåningen där familjen kan samlas i de sociala ytorna för stora middagar.

Omgivningarna är natursköna med inslag av vatten, fantastiska fritidsmöjligheter, en av Sveriges finaste golfbanor. Runt hörnet finns den nybyggda skolan samt bollhall, även förskolor och skolor finns i området. Lanna Valley är ett tryggt område 15 minuter från Örebro centrum. Här finns goda kommunikationer, fantastiska fritidsmöjligheter, nybyggda förskolor och en storsatsning på skolan i Lanna gör Lanna till en attraktiv boendemiljö både för golfentusiaster och barnfamiljer. Lannalodge ett stenkast bort med golf, gym, padel, hotell, restaurang, skyttebiograf och skidspår på vintern. 24 food. Snart även 4st bowlingbanor, golfsimulatorer och dart.

Pulkabacke och skridskobana ett stenkast bort på vintern.

Är ni nyfikna att veta mer, kontakta Emelie!

Mail: emelie@lejonsmakleri.se

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER