Industrivägen 14

Se alla bilder
STRÅSSAKommersiellt2 995 000 kr

BESKRIVNING

Stig in i en värld av obegränsad potential på Industrivägen 14 i Stråssa, där historien om det legendariska Sinterverket möter en framtid fylld av möjligheter. Denna unika tunga industrifastighet erbjuder inte bara ett imponerande utrymme och en strategisk beliggenhet, utan är också en plats där dina visioner kan bli verklighet på ett sätt som överträffar det vanliga.

Med sin imponerande historia som bas är dessa byggnader mer än bara fyra väggar, denna fastighet är en symbol för industriell styrka och framåtsträvan. Här kan du bygga vidare på Sinterverkets arv och skapa något helt nytt och spännande. Oavsett om du drömmer om att utveckla din befintliga verksamhet till nya höjder eller om du har en vision om att skapa en resort som kommer att bli en destination i sig själv, så är Industrivägen 14 den perfekta platsen att göra det till verklighet.

Storleken och flexibiliteten hos denna fastighet ger dig oändliga möjligheter att anpassa den efter dina behov och kreativa idéer. Med flera våningar och generösa utrymmen kan du skapa moderna kontor, produktionsenheter, konstnärsateljéer eller evenemangslokaler, endast din fantasi sätter gränserna här!

Belägenheten på Industrivägen 14 är en av dess största tillgångar.

Med sin närhet till transportförbindelser, restauranger och andra bekvämligheter är denna fastighet perfekt positionerad för att locka till sig en bred publik och ge din verksamhet eller resort en konkurrenskraftig fördel.

Det finns två stora byggnader, det gamla Gruvkontoret som är cirka 3 500 kvadratmeter stort och Sinterverket som är cirka 12 000 kvadratmeter stort. Dessutom finns det några mindre byggnader på platsen. Vatten- och avloppsanläggningar är redan installerade och betalda. Elanslutningen till både de stora byggnaderna är också betald och redo att användas.

Fastigheten är klassad som tung industrimark och omfattar en yta på 40 485 kvadratmeter. Detaljplanen som antogs på 1960-talet möjliggör stora och unika utvecklingsmöjligheter.

Dessutom har fastigheten potentialen att bli en ekonomisk framgångssaga. Med en stadigt växande turistnäring och en ökad efterfrågan på unika upplevelser har du möjligheten att skapa något utöver det vanliga och dra nytta av den konstanta strömmen av besökare.

Så ta chansen att äga och forma denna enastående fastighet på Industrivägen 14 i Stråssa. Här kan du förverkliga dina visioner och låta din kreativitet flöda fritt. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om detta unika tillfälle att äga en fastighet som bär på historien om Sinterverket och har potentialen att bli något extraordinärt. Möjligheterna väntar, det är dags att göra din dröm till verklighet!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER