Hjulsjö 39

Se alla bilder
HälleforsVilla4 R.O.K.94 m²972 000 kr

BESKRIVNING

Med ett centralt beläget läge i den levande byn Hjulsjö finns nu inte bara ett, utan två boningshus på samma tomt till salu. Hjulsjö 39 med dess två bostadshus, båda med året runt-standard. Det ena huset är ett 40-talshus med källare om en totalyta på 172 kvm och det andra är ett gediget, charmigt torp med 1 rok, eldstad och badrum om ca 30 kvm. Båda husen ligger vackert belägna på höjden med utsikt över Hjulsjö by och sjön. På tomten finns även ett uthus med goda förvaringsutrymmen samt en carport på ena kortsidan.

Det större husets entréplan har två sovrum, kök med matplats, vardagsrum med eldstad samt panoramafönster mot den gedigna träkyrkan och sjön. Här finns också ett helkaklat badrum med badkar. I källaren finns bra med förvaringsutrymmen, tvättstugan, pannrum samt ett garage/snickarbod med garagedörrar.

"Torpet" har tidigare genomgått en gedigen renovering samt utbyggnation av badrummet. I mitten av huset står murstocken med en vedspis i köket och en mysig bergslagskamin (eldningsbar) mot rummet. På golvet ligger massiva trägolv som bidrar till torpkänslan. Köket är utrustat med spis, varmvattenberedare under bänken samt kyl.

II Hjulsjö, ca 9 minuters cykelväg, finns Hjulsjö MTB, ett mountainbike center med teknikbana, MTB-leder, café, ställplatser mm. (https://www.mtbhjulsjo.se/sv/valkommen/)

Hjulsjö 103, ett lokalt bageri med sommaröppet torsdag-söndag och ligger endast ett stenkast bort. Här kan ni köpa frukostfrallor, kaffebönor och förbeställa pizza. (https://www.hjulsjo103.se/)

I närområdet ligger Södra Hyttan, och den fd Hyttan med älven som mynnar ut i Stora Grängen. Södra Hyttan är känd för bland annat bokloppisen som lockar långväga gäst under sommarhalvåret.

VISNINGAR

Kontakta Charlotte@lejonsmakleri.se för att boka in en visning.

BILDER