Hidingsta 822

Se alla bilder
ÖrebroVilla7 R.O.K.167 m²4 495 000 kr

BESKRIVNING

I naturskön och lantlig miljö finner vi denna villa som med utsikt över åkrar och ängar där lugnet infinner sig. Villan lämpar sig utmärkt för den större familjen som drömmer om ett hus utanför stadskärnan. Huset om 167 kvm, i två plan fördelas på 7 rum, varav upp till hela 5 sovrum.

Huset har under åren blivit uppdaterat med bl.a. ett mycket vackert kök från HTH kök med stilrena luckor i grått, mässingsdetaljer, bänkskiva i sten, vitvaror ifrån siemens och en vinkyl. Ifrån köket når vi även det välanvända soldäcket i magiskt västerläge. På entréplan finns även två av hustets fem sovrum samt vardagsrum. Från vardagsrummet når man uterummet där man gärna bjuder vänner och familj på middag. 2021 uppdaterades badrummet på entréplan, då med nytt porslin, spegel, kommod och duschväggar. Man kan även göra entré i huset genom groventrén, där står tvättmaskin & torktumlare ifrån Mile. Vattenburet system med värmepump från Nibe med återvinning för låg förbrukning.

Övervåningen erbjuder tre sovrum, ett allrum samt ett badrum med badkar. 3 stycken luftpumpar med AC funktion installerat i huset 2021-2022 för optimal kom fort under sommarmånaderna.

Fiber är installerat och det finns en grusad uppfart med plats för ett flertal bilar. Dubbelgarage med fjärröppning, samt dubbla elbilsladdare. Garaget med gjuten platta samt luftvärmepump. Tak behandlat 2022.

Vatten

Djupborrad brunn 120 meter med nya filter från 2021

Avlopp

Trekammarbrunn med infiltration från 2014

Hidingsta är ett område strax utanför Örebro tätort. Här bor ni på bekvämt avstånd till Örebro centrum. På gångavstånd når man både skola och förskola, Fridhemsskolan!

Varmt välkommen att anmäla ert intresse till Dino@lejons.se

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER