Hässlebergsvägen 111

Se alla bilder
HALLSBERGBostadsrätt3 R.O.K.92 m²5 459 kr/mån795 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till detta trivsamma och välskötta bostadsrättsparhus i ett eftertraktat och barnvänligt område!

Här finner du ett hem som passar perfekt för dig som önskar bekvämt boende och samtidigt vill njuta av en praktisk planlösning och trivsam trädgård.

Det första som välkomnar dig till denna pärla är den imponerande uppfarten och det tillhörande garaget. Här finns gott om plats för att parkera flera bilar och förvara alla era prylar.

När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande hall. På nedervåningen finns ett modernt och välutrustat kök med matplats. Köket erbjuder gott om förvaringsutrymme och arbetsytor för att underlätta matlagningen. Det rymliga vardagsrummet är en naturlig samlingsplats för umgänge och avkoppling. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med ljus och skapar en luftig atmosfär. Dörr ut till uteplatsen.

På nedervåningen finns även ett praktiskt badrum med tvättavdelning.

En trappa upp finner du två väl tilltagna sovrum som erbjuder avskildhet och förvaring. Här finns också en klädkammare som ger gott om plats för förvaring av kläder och accessoarer. Badrummet på övervåningen erbjuder badkar.

Trädgården är verkligen en pärla. Den är lättskött och erbjuder en underbar plats för utomhusaktiviteter och avkoppling. I trädgården finns också möjligheter till odling och grönska för den trädgårdsintresserade.

Området är barnvänligt med närhet till skolor, lekplatser och grönområden. Det är en trygg och lugn miljö där barnen kan växa upp och utforska sin omgivning. Samtidigt har du även goda kommunikationer och nära till service och butiker för en bekväm vardag.

Varmt välkommen att boka er på visning till Emelie@lejons.se eller 0730355761!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER