Gullrisgatan 49

Se alla bilder
KumlaVilla5 R.O.K.131 m²4 650 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till denna charmiga villa belägen på en fridfull återvändsgata i det eftertraktade och nybyggda området Sörby i Kumla. Här finner du en oas av lugn och ro, komplett med plattsättningar, uteplatser och en välskött gräsmatta. Det här är ett hem där du kan flytta in direkt utan att behöva göra några ytterligare förberedelser!

Villan har alla bekvämligheter du kan önska och erbjuder tre sovrum (möjlighet till en fjärde). Huvudsovrummet är utrustat med ett eget badrum och direkt tillgång. Förutom sovrummen finns det en mysig sällskapsyta, som med lätthet kan omvandlas till ännu ett sovrum om så önskas.

Den rymliga och ljusa huvudbyggnaden består av ett modernt kök och ett vardagsrum med generöst ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som vetter mot baksidan av huset. Här kan du njuta av umgänge och skapa minnen med familj och vänner. Utanför vardagsrummet finner du en altan i optimalt söderläge, perfekt för soliga dagar och avkoppling.

Tomten är stor och ger gott om utrymme för lek och aktiviteter. Dessutom ingår en friggebod som erbjuder extra förvaringsmöjligheter. Huset är smart planerat med barn- och vuxenområden separat för att skapa en optimal livsstil.

Uppvärmingen av huset sker bekvämt via vattenburen golvvärme i hela bostaden, vilket innebär låga driftskostnader. Området är nybyggt och har närhet till förskola, skola för årskurserna 1-9, matbutik, padelbanor, gym och fotbollsplan. Dessutom är kommunikationen till Örebro smidig och tar endast cirka 12 minuter. Fiberoptiskt internet är tillgängligt för snabb och pålitlig anslutning.

Som ett extra tillägg finns en varmgarage med hela 50,5 kvadratmeter och luftvärmepump för att hålla en optimal temperatur året runt

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER