GRÅ BYN 16E

Se alla bilder
SÄLENBostadsrätt1 R.O.K.31 m²2 361 kr/mån2 195 000 kr

BESKRIVNING

Bostadsrättslägenhet i det så populära Grå Byn med Ski-in Ski-out läge samt gångavstånd till allt Tandådalen har att erbjuda vilket är mycket. Bostaden är belägen på övre planet med hall, allrum, köksdel, sovrum med två våningssängar och garderober. Nyrenoverat kök och ytskikt i bostaden.

I trapphusets övre plan finns en gemensam bastu med dubbla duschar som delas med övriga lägenheter i samma hus, som kan bokas privat. Entréplanet bjuder på ett låsbart skidskåp till varje lägenhet samt gemensam vallabänk. Möjlighet finns även att boka bostadsrättsföreningens gemensamma tvättstuga nere vid parkeringen.

Uthyrningsavtal är tecknat med Skistar och köparen förbinder sig att ingå avtalet i säljarens ställe. Hyresintäkter om ca 70-85 000 kr/år när uthyraren dragit sin provision. Avdrag görs för egna nyttjade veckor.

Inventarier i förevisat skick ingår, förutom personliga tillhörigheter.

Tillträde enligt överenskommelse.

Grå Byn – trivsamt boende med fokus på skidupplevelser

Ski-in och Ski-out, mitt-i-Sälen, mitt-i-Tandådalens puls och mitt-i-pisten, i direkt anslutning till Stora backen i Tandådalen och till längdskidspår.

Från Grå Byn är det mycket nära till lift och service. Område med stort antal lägenheter, alla med utrustning för självhushåll. Stor variation i storlek och stil. Kort glidavstånd till liften och promenadavstånd till all service i Tandådalen.

Tandådalen slår hjärtat för utförsåkning av alla slag, livat umgänge med familj & vänner och dagar fyllda av aktiviteter. Tandådalen ligger alldeles bredvid Hundfjället och resmålen är sammankopplade med en transportlift så att man snabbt kan åka mellan anläggningarna. Här finns SkiStar Snow Parks Tandådalen. Inför säsongen 15-16 byttes Panorama Express ut mot en ny 6-stols expresslift, Tandådalstorget blir ett bilfritt skidtorg, det byggs ett nytt barnområde och restaurangutbudet i Tandådalen växer. I Tandådalen finns även elljusspår, varierande längdspår och turleder i underbar natur

FÖRENINGSFAKTA:

BRF Kalvheden är en äkta bostadsrättsförening med 140 lägenheter i Malung-sälen. Föreningen bildades år 1980 och har fått betyget A för år 2022

Föreningen har genomfört en radonmätning under hösten i ett urval av fastigheterna för

att få ett representativt medelvärde för samtliga fastigheter och våningsplan.

Mätningen har visat att vi har låga värden av radon i fastigheterna. Där gränsen för vad

som anses vara hälsosamt är 200 Bq/kbm och vi har en variation på 20-60 Bq/kbm och

det är mycket bra och inga åtgärder behöver vidtas.

Tillsammans med vår ekonomiska förvaltare har styrelsen beslutat att höja månadsavgiften med 8% för alla bostadsrättsinnehavare. Avgiftshöjningen träder i kraft från och med 1 januari 2023.

Det är flera saker som ligger till grund för detta beslut. Den huvudsakliga anledningen till höjningen är de höjda avgifterna och kostnaderna som kommit till följd av inflationen. Redan tidigare har kostnaden för avlopp och sophantering stigit mycket.

Ambitionen är naturligtvis att fortsätta hålla avgifterna låga och styrelsen arbetar hela tiden med att se över de kostnader vi har i föreningen samt att se över möjligheterna till kostnadsbesparingar. Föreningens elavtal ska omförhandlas först under våren 2024, där har vi ett enligt dagens mått ett bra avtal att luta oss emot fram till dess. Inget av våra lån ska omförhandlas under 2023.

Styrelsen :

Gunnar Eriksson Telefon 070-426 4208 mail : brfkalvheden@gmail.com

Kennet Blom Telefon 0734-18 25 78 mail : brfkalvheden@gmail.com

Anton Olsson Telefon 0768-039453 mail : brfkalvheden@gmail.com

Robert Rautio Telefon 0702-492818 mail : brfkalvheden@gmail.com

Cathrine Svärd Telefon 0702-152801 mail : brfkalvheden@gmail.com

Malin Stugbäck Telefon 0708-244551 mail : brfkalvheden@gmail.com

Mattias Jansson Telefon 0706-935891 mail : brfkalvheden@gmail.com

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER