Framnäsudden 36

Se alla bilder
ÖrebroTomt2 195 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till din drömtomt vid Hjälmaren, där naturen och sjöutsikten blir en del av din vardag. Denna fantastiska sjönära tomt om 980 kvadratmeter erbjuder alla möjligheter för dig att skapa din ultimata bostad.

Kommunalt VA, el och fiber finns till tomtgräns för smidig anslutning. Säljaren har bekostat anslutningen av VA och el så bekvämligheten är på topp.

Detta är platsen där dina visioner om ett harmoniskt liv vid vattnet kan förverkligas. En generös byggrätt om 200 kvadratmeter per plan i två våningar, enligt den bifogade detaljplanen, gör att du kan skapa ett hem som är både rymligt och bekvämt.

Läget är oslagbart, med endast 4 kilometer till Örebro centrum. Att ha Hjälmaren som närmsta granne ger dig möjligheten att uppleva sjölivets lugn och ro, samtidigt som du har staden inom räckhåll. En kort cykeltur längs de vackra promenadstråk som omger Oset tar dig snabbt till stadskärnan. Att börja dagen med den vackra naturen som din närmaste granne är en lyx som få kan njuta av.

För familjer är detta område särskilt attraktivt, med förskola, skola för åk F-6 och en fotbollsplan inom gångavstånd. Här kan barnen växa upp i en trygg och naturnära miljö.

Möjligheterna är oändliga på denna tomt vid Hjälmaren. Här kan du skapa det drömhem du alltid velat ha, med sjöutsikten som en fantastisk bonus. Ta chansen att förverkliga dina visioner och kontakta oss för mer information och för att besöka denna unika plats. Din framtid vid sjön väntar.

Förslag att bygga:

Den totala boytan på 171 kvadratmeter ger gott om utrymme för både familj och gäster. Dessutom finns möjligheten att njuta av den vackra sjöutsikten från en generös balkong om ca 28 kvadratmeter och garage om ca 24 kvm.

Säljaren kan anlitas för byggnation av föreslaget hus, ritningar ligger under dokument.

Kontakta Emelie för mer information!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER