Förmansgatan 10

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt4 R.O.K.97 m²5 369 kr/mån3 460 000 kr

BESKRIVNING

Välkomna till denna fantastiska bostad på Förmansgatan 10, belägen på Örebros mest eftertraktade adress! Denna exklusiva bostad erbjuder en bekväm livsstil med närhet till stadens pulserande liv. Den inglasade balkongen är perfekt belägen för att njuta av härligt umgänge med familj och vänner. Hela bostadskomplexet andas lyx och hög standard, och med restauranger, SHL-hockey, fotbollsarenor och gym runt hörnet finns allt du behöver inom räckhåll. Dessutom är det bara en kort promenad till stadens hjärta, där du kan uppleva pulsen och atmosfären.

Detta är en bostad där varje detalj är genomtänkt för att skapa en trivsam och social atmosfär. Det öppna köket och vardagsrummet ger en perfekt plats för samvaro och umgänge. Det stilrena och rymliga badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, och dessutom finns det ett extra badrum. Med tre sovrum, inklusive ett magnifikt master bedroom, finns gott om utrymme för hela familjen. Föreningen erbjuder även en gemensam takterrass som du kan använda för att avnjuta middagar eller uppleva en oförglömlig solnedgång över Örebro.

Denna bostad är verkligen något utöver det vanliga. Den oslagbara utsikten och det fantastiska läget. Här får du en fyrarumslägenhet med välutnyttjade kvadratmeter och en låg månadsavgift. Detta är verkligen en investering i livskvalitet.

Läget är optimalt, med närhet till citykärnan, universitetet och de vackra naturområdena vid Oset. All service du behöver finns inom bekvämt avstånd, med matbutiker, restauranger, apotek, gym, konditorier, blomsterhandlar och frisörer som gör vardagen bekväm och enkel. Med flera trevliga samlingsplatser, lekplatser och sandlådor där barnen kan trivas och leka.

Välkommen att kontakta Dino Dobric för mer information kring processen!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER