Folkungagatan 12A

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt2 R.O.K.66 m²4 880 kr/mån1 850 000 kr

BESKRIVNING

Välkomna till en riktig pärla belägen mitt i citykärnan med kort gångavstånd till hela Örebros utbud av restauranger. Här säljs en av Örebros vassaste tvåor!

Denna rymliga tvåa om 66 kvm håller hög materiell standard har dessutom både balkong och uteplats! Den härliga uteplatsen ligger mot föreningens innergård och bjuder på strålande morgonsol, perfekt för mysiga frukostar eller för att komma undan solen dem hetaste sommardagarna. Den inglasade balkongen som vetter åt väst har sol från tidig dag till kväll. Lägenhetens välplanerade kvadrat har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, där köksdelen har gott om skåp och bänkytor. Matplatsen blir naturlig invid fönstret, men för den som drömmer om en köksö finns det plats för det också. Det helkaklade badrummet har vitt kakel och grå klinker med komfortabel golvvärme. Här finns en jacuzzi för två, tvättställ med kommod, toalett samt tvättdel med väggskåp och praktisk bänkyta för klädvård ovan tvättmaskin och torktumlare.

Alla garageplatser i föreningen är försedda med elbilsladdare.

I månadsavgiften inkluderas värme, telia triple play (tv, bredband och IP-telefoni). exkl. varmvatten.

Här bor ni med närhet till både tåg- och busstation, Örebro city med shopping, restauranger och nöjesliv. Här kan ni gå härliga promenader i både stads- och naturliv, bland annat längs med Svartån.

Välkomna på visning!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER