Falkgatan 1

Se alla bilder
AskersundVilla7 R.O.K.115 m²3 600 000 kr

BESKRIVNING

Välkomna till Falkgatan 1 i populära Närlunda!

Här finns en praktisk enplansvilla med en totalyta om 320 kvm belägen på hörntomt. Förutom entréplanets boarea finns 205 kvm biyta fördelat mellan källarplan och det vidbyggda garaget. Det är på husets baksida man gärna spenderar sin lediga tid. Här finns ett 27 kvm stort inglasat uterum, en Miamipool som mäter 4.4 m i diameter och ett spabad.

Invändigt finns även här stora sociala ytor att samvara på, både på entréplan och i källaren där gillestugan finns. Det ljusa köket med skåpinredning Novaflex från Stockhammar tillsammans med granitbänkskivan, köksön och de kaklade väggarna skapar en mysig bistrokänsla. Det luftiga vardagsrummet har generösa fönsterpartier mot baksidan samt karaktäristiska fönster på gaveln, vilket skapar rikligt ljusinsläpp. Härifrån nås den inglasade altanen och vidare poolområdet och trädgården. Huset har i dagsläget 3 sovrum på entréplan, men det stora kan med lätthet delas av om fler sovrum behövs.

Källaren har förutom gillestugan med sin öppna spis även ett tvättstuga med dusch och bastu. Här finns en separat WC intill det nuvarande tonårsrummet, men låt det inredas efter era behov.

Garaget som nås från källaren har även det en källare. För den bilintresserade finns stora möjligheter att utveckla garaget till ett mer verkstadsliknande.

Bo bekvämt med närhet till förskola, skola och sporthall i ett hus som värms upp med komfortabel bergvärme.

Besiktat och energideklarerat!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER