Erik Rosenbergs Väg 68

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt4 R.O.K.106 m²5 922 kr/mån2 400 000 kr

BESKRIVNING

Nu saluförs äntligen en renoverad 4:a om hela 106 kvm i populära Almby!

Välkommen till Erik Rosenbergs väg 68- här finns en välplanerad, trivsam och rymlig lägenhet fördelad på två plan. Gott om yta för familjen som värderar att bo bekvämt på ett centralt läge med närhet till citykärnan. En bostad med fina ytor och gott om förvaring.

Lägenheten ligger på plan två med ingång i markplan. Bottenvåningen inrymmer den praktiska hallen där vi hittar gott om utrymme till förvaring. En trappa upp finns ett färgglatt kök från Ikea, generöst vardagsrum med burspråk och 2 renoverade badrum. Vidare in i bostaden finner vi 3 sovrum, balkong och klädkammare.

Inre repfond: 14678 kr (kontrollerat från mäklarbild 5/1)

Här bor du i en stabil, familjär och välskött förening med bilfria gårdar. Tillgång till garage och parkeringsplatser med separat kö. Föreningen erbjuder laddstationer till elbilar. Alldeles intill föreningen finns även andra gästparkeringar. I föreningen finns bostadsförråd, tvättstuga, bastu och samlingslokal med möjlighet att hyra vid festligheter eller övernattning. Lekpark finns på innergården samt utemöbler finns att nyttja.

Bostaden är optimalt belägen mellan citykärnan, Universitetet och Osets naturområde med all service i närheten för att göra livet så bekvämt som möjligt. Almby erbjuder ett lugnt område med närhet till förskolor och grundskola. Med gångavstånd når du livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral och restaurang. För motionärer finns olika gym både inne och ute och fina promenadstråk runt hörnet. Från bostaden har du 5 minuter med cykel till Örebro Universitet och 5 minuter till city kärnan med stort utbud av shopping, nöjen och restauranger.

Kontakta Emelie via mail: emelie@lejonsmakleri.se för mer information eller för att boka en privatvisning.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER