Erik Rosenbergs Väg 124

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt3 R.O.K.83 m²5 962 kr/mån1 700 000 kr

BESKRIVNING

Nu saluförs äntligen en renoverad 3:a i populära Almby!

Välkommen till Erik Rosenbergs väg 124, här finns en välplanerad, trivsam och smakfullt renoverad lägenhet fördelad på två plan. Gott om yta för familjen som värderar att bo bekvämt på ett centralt läge med närhet till citykärnan. En bostad med fina ytor och gott om förvaring.

Lägenheten ligger på plan två med ingång i markplan. Bottenvåningen inrymmer den praktiska hallen där vi hittar gott om utrymme till förvaring. En trappa upp finns de stilfulla köket, generöst vardagsrum med burspråk och renoverade badrum. Vidare in i bostaden finner vi 2 sovrum, balkong och klädkammare.

Här bor du i en stabil, familjär och välskött förening med bilfria gårdar. Tillgång till garage och parkeringsplatser med separat kö. Alldeles intill föreningen finns även andra gästparkeringar. Alla bostadsrättslägenheter har ett uteförråd. Ett friliggande hus används som förskola. Vita villa inrymmer föreningslokal och övernattningsrum (300 kr per tillfälle) samt två hyreslägenheter. Där finns även en grovtvättstuga.

Föreningen har en gemensam innergård med utemöbler och grill. Bostaden är optimalt belägen mellan citykärnan, Universitetet och Osets naturområde med all service i närheten för att göra livet så bekvämt som möjligt. Almby erbjuder ett lugnt område med närhet till förskolor och grundskola. Med gångavstånd når du livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral och restaurang. För motionärer finns olika gym både inne och ute och fina promenadstråk runt hörnet. Från bostaden har du 5 minuter med cykel till Örebro Universitet och 5 minuter till city kärnan med stort utbud av shopping, nöjen och restauranger.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER