Dolomitvägen 70

Se alla bilder
ÖREBROBostadsrätt2 R.O.K.68 m²3 426 kr/mån695 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till Dolomitvägen 70!

Nu har du chansen att förvärva en välplanerad och trivsam tvåa på det övre planet med en mysig balkong på loftgången utanför köksfönstret och en fransk balkong i vardagsrummet. Lägenheten erbjuder kök med matplats, badrum, sovrum, vardagsrum. Utöver detta finns en rymligt förråd och en extra yta som kan användas som matsal eller kontor samt klädkammare. 68 effektivt utnyttjade kvadratmeter där du enkelt kan sätta din prägel på.

Som del av föreningen har du tillgång till en övernattningslägenhet för dina långväga gäster, en rymlig samlingslokal på för dina stora kalas, ett motionsrum, bastu, tvättstuga och sophus. Dessutom finns parkeringsplatser och garage att hyra för din bekvämlighet.

I den låga avgiften ingår värme, vatten, tv-grundutbud, bostadsrättstillägg samt elnätsavgiften. Du betalar endast för själva elförbrukningen som lägenhetsinnehavare.

Området runt omkring bjuder på närhet till natursköna grönområden och den närmaste matbutiken ligger bara några minuter bort. Om du vill njuta av stadslivet är Örebro city, med ett stort utbud av restauranger och nöjen, bara ca 5 kilometer bort och lätt att nå med en av de stadsbussar som trafikerar området.

BRF Tåget är en välskött och stabil förening. Här har du möjlighet att tillgodose dina parkeringsbehov med

både garage och p-plats med elstolpe (sep. kö), samt en mängd gratis parkeringsplatser för gäster och

boende. Det finns även fina gemensamhetslokaler att tillgå så som en stor samlingslokal,

övernattningsrum och bastu.

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER