Dalavägen 20

Se alla bilder
ÖREBROVilla8 R.O.K.135 m²8 995 000 kr

BESKRIVNING

Välkommen till ett av Sörbys mest exklusiva boenden, beläget på en lugn och barnvänlig återvändsgata. Denna magnifika villa, uppförd 1968 och omfattande 270 kvm, har genomgått omfattande renoveringar med de allra finaste materialen och erbjuder nu ett hem av absolut toppklass.

Unik livskvalitet med total avskildhet

Bakom huset väntar en solbelyst oas med en privat och insynsskyddad baksida i västerläge. Här kan du och din familj njuta av soliga dagar och ljumma kvällar vid poolen. Förhöj sommarkvällarna med matlagning i det eleganta uteköket, kombinerat med ett stilfullt poolhus, och skapa oförglömliga stunder med nära och kära.

Högklassigt kök och lyxiga badrum

Husets hjärta är det exklusiva köket, utrustat med Ceasarstone-stenskiva, vinkyl och Siemens Studioline vitvaror med dubbla ugnar – perfekt för både vardagsmatlagning och festmiddagar. Två badrumsrenoveringar har genomförts med omsorg och fingertoppskänsla, där endast de mest eftertraktade och påkostade inredningarna har valts.

Perfekt läge för familjeliv

Läget är idealiskt för barnfamiljer, med närhet till Örebros alla skolor, gymnasier och fritidsaktiviteter. Här kan barnen tryggt ta sig till fots eller på cykel, vilket eliminerar behovet av tidskrävande skjutsar.

Rymligt boende med plats för alla

Med en generös totalyta finns det gott om utrymme för den stora familjen och gäster. Här får alla plats utan att det någonsin känns trångt. Ett rymligt garage och ett stilfullt poolhus kompletterar boendet och erbjuder ytterligare förvaringsmöjligheter och bekvämlighet.

En oas i Örebros mest eftertraktade villaområde

Beläget i ett av Örebros mest attraktiva villaområden

Genomgående renoveringar av exceptionellt hög standard

Lugn och barnvänlig återvändsgata

Poolområde i västerläge med totalt insynsskydd för maximalt privatliv

Stor villa med plats för hela familjen och gäster

Det här huset har allt och lite till. Missa inte chansen att uppleva detta drömboende – boka en privat visning med Erik Lejon idag och låt dig förtrollas av denna unika villa!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER