Brandstorp 302

Se alla bilder
LillkyrkaVilla3 R.O.K.72 m²1 495 000 kr

BESKRIVNING

Nu finns chansen att förvärva ett hus med ett lugnt och naturnära läge, endast en kort promenad från Hjälmarens strand. Huset ligger på en stor naturtomt med flera ekonomibyggnader, vilket ger gott om möjligheter för den som vill utveckla fastigheten ytterligare.

Nyare fönster, ett nytt värmesystem och uppdaterade ytskikt i både kök och badrum har förbättrat huset. I köket finns en vedspis som bidrar till en mysig atmosfär och en påminnelse om husets potential och charm. Uteplatsen i söderläge erbjuder vackra vyer över fälten och är perfekt för avkoppling.

Huset är omgivet av natur och erbjuder en fridfull miljö för den som uppskattar utomhusaktiviteter. Med närheten till Hjälmarens strand och möjligheten att hyra båtplatser i närliggande Grythem finns det gott om alternativ för den som gillar att vara nära vatten. De omgivande skogarna ger tillgång till härliga promenader och utflykter i naturen.

Trots sitt avskilda läge har huset goda kommunikationsmöjligheter. En busshållplats precis bredvid huset gör det enkelt att pendla till både Arboga och Örebro, vilket underlättar vardagen för den som behöver resa.

Det här huset erbjuder en unik möjlighet för den som vill skapa sitt eget drömhem på landet. Fastigheten passar perfekt för förstagångsköpare, par som vill flytta ut på landet eller mindre familjer som söker ett lugnt boende med potential. Här kan du verkligen sätta din egen prägel och utveckla fastigheten efter dina behov och drömmar.

Välkommen till Brandstorp 302 – ett hus med stora möjligheter och potential att bli något alldeles speciellt.

Välkommen att kontakta Dino Dobric för mer information kring processen!

VISNINGAR

Inga planerade visningar. Kontaka mäklaren för mer information.

BILDER